OVO JE TA SRBIJA ZA KOJU SU SE JUČE BORILI Novinarka Alo.rs povređena tokom divljanja političara, ali njoj je samo jedna stvar bila na umu!

Juče je u toku nasilnih protesta ispred Predsedništva, gde su Dragan Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić divljački prevrnuli zaštitnu ogradu, povređena novinarka Alo.rs.

Boško, Đilas i Jeremić
Boško, Đilas i Jeremić, Foto: Printskrin

Naša novinarka, koja je stajala i snimala protestante, iznenađena potezom lidera razularene mase predvođene Đilasom, Jeremićem i Obradovićem, nije uspela da nađe zaklon i metalna ograda joj je pala na levu nogu i napravila hematom.

hematom
hematom, Foto: Alo.rs

 

-U jednom trenutku sam stajala i snimala situaciju ispred Predsedništva, i kada sam videla da su krenuli da guraju ogradu, nisam uspela da se sklonim i osetila sam da metal pada preko moje noge, ali niko nije reagovao, kao da je to bila najnormalnija stvar- rekla nam je šokirana koleginica.

Niko od okupljenih se nije izvinio, nije ni pogledao da li je dobro, u sledećem trenutku je pored nje proletela prazna limenka. Oguglala na psovke i vikanje, kada smo je pozvali da se vrati u redakciju ili da potraži pomoć lekara, njena jedina reakcija je bila:

-Nema veze, ne želim da dižem pažnju, razapeće me, nemojte samo da mediji saznaju!

Zbog ove rečenice nećemo dopustiti da ovo bude normalan radni dan bilo koga u Srbiji, da žene i muškarci trpe nasilje i da osećaju strah da kažu šta im se desilo jer se boje odmazde i javnog blaćenja, da se plaše za svoj život dok rade svoj posao. Da se stidimo što nas je neko napao, što nas je povredio i da se bojimo da se borimo za ono što je naše ustavno i ljudsko pravo.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi