Aleksandar Vučić
Youtube Printscreen
Aleksandar Vučić

Youtube Printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: Youtube Printscreen

Nakon što je na Tviter profilu Sergeja Trifunovića osvanuo tvit u kojem se bez zadrške psuje i upozorava vlast, predsednik Srbije reagovao je suzdržano. 

Naime, Trifunović je napisao: "Ma, da. Bojkot, ulica i mrš u p***u materinu. J*****mo vas. Zapamtite", na šta je predsednik Vučić kratko rekao: "Gospodin čovek. to je sve što ja imam da kažem za njega. I stranka - gospoda. To je ta gospodska Srbija, pristojna Srbija."

Sergej Trifunović

Twitter Printscreen

Sergej Trifunović, Foto: Twitter Printscreen

U istom reagovanju, predsednik je ironično istakao kako je uplašen, sateran u ćošak od strane zapada, sve što mu spočitavaju predstavnici opozicije, te da je izašao u susret svim njihovim zahtevima.

Pročitajte još:

- Šta, ljudi, hoćete? Još nekog da bijete? Još jednom da nokautirate Gocu Uzelac i Maru Dragović? Onako junački, kako ste to radili ispred Pinka - pitao je.

Takođe, naglasio je i da je reč o nepopularnim vođama, svesnih svoje nepopularnosti.

- Mene sramota da vam kažem koje istorijske ličnosti su manje nepopularne od njih. To su istorijske ličnosti koje su u crno zavile ovu zemlju, ne pričamo o Srbima, nego o strancima. (...) Al' da ih ja ne učim politici. Hvala im što postoje, bog da im da snage da se još trista godina ovako politikom bave. SNS problema da ima neće - kazao je predsednik.

Sergej poručio Vučiću: Završićeš kao Gadafi! Predsednik Srbije odlučio da odgovori Trifunoviću - Svi ustali i krenuli napolje...

AUTOR: Alo!; DATUM I VREME: 11.08.2019. 14:36 "Pravi je gospodin". Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je konferenciju za medije, a na samom kraju usledio je pravi šok. Nakon što je predsednik odgovorio na sva novinarska pitanja, novinarka TV Pink Gordana Uzelac prenela je predsedniku da se ispred zgrade Predsedništva nalazi lider PSG Sergej Trifunović koji poručuje predsedniku Vučiću da će završiti kao Gadafi.

BONUS VIDEO: Pitali smo građane šta misle o Borisu Džonsonu - jedan odgovor je HIT