VUČIĆ "PRIZNAJE" KOSOVO TRANSCEDENTALNO Predsednik nije mogao da veruje šta sluša, opozicija prelazi u astralne sfere!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da političari iz opozicije misle da on može da prizna Kosovo pomoću transcedentalne meditacije

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

- Juče kao da je bio pun mesec. Neki čudan dan. Nagledao sam se svega. Mnogih čudnih likova koji se smeju nekim vicevima, nekih čudnih situacija, da ne verujete čime se sve ljudi bave. Najavljuju da ću priznati Kosovo, ali ne usmeno ni pismeno, nego valjda nešto transcedentalno. Svašta sam video - rekao je Vučić.

Međutim, ovaj komentar kao da nije bio dovoljan, pa su novinari još jednom postavili isto pitanje, na šta se Vučić najpre nasmejao i  odgovorio "transcedentalnom meditacijom".

- Ko zna kakvo je čudo juče bilo. Vidite da je juče bio pun mesec i da su svi bili u nekom čudnom stanju. Ovaj se juče pojavio kao istraživač javnog mnjenja, a pogledajte mu procente, ima 110 posto. Jeste videli ljudi, ima 110 posto. Toliko je taj amater da su napisali da ima 110 posto, da bi nekako izračunali kako da me pobede - rekao je Vučić i potom se osvrnuo na suštinu komentara Sande Rašković Ivić:

- Ova sada kaže Vučić će nekako da prizna Kosovo, a to neće da uradi ni verbalnim, ni pisanim putem. Kako ću da ga priznam ne znam. Evo neka Drobnjak odgovara - rekao je Vučić na šta se smeh prolomio salom gde su bili okupljeni novinari.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi