Aleksandar Vučić
Tanjug/Sava Radovanović
Aleksandar Vučić

Tanjug/Sava Radovanović

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić stigao je u sedište stranke oko 16.30, pola sata pre najavljenog početka sednice Presdsedništva, na kojoj će biti reči i o vanrednim parlamentarnim izborima.

Pročitajte još:

U centralu SNS stigli su i članovi Predsedništva ministar Goran Knežević, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, bivši gradonačelnik Niša Zoran Perišić, predsednica opštine Savski venac Irena Vujović, Zoran Babić...

Preporučujemo i ovo:

Vučić je u subotu, 23. marta, najavio sednicu najvišeg organa stranke, rekavši da će tema biti najakutelnija pitanja, uključujući izbore.

Potpredsednica SNS Marija Obradović jutros je za Prvu televiziju rekla da će na sednici, osim o izborima, biti reči i o Kosovu i Metohiji, ekonomskoj situaciji u Srbiji i investicijama, te pripremama za predstojeću skupštinu stranke.

Obradovic je rekla da će na sednici biti oko 50 ljudi iz cele Srbije koji će preneti "kakvo je raspoloženje građana", po pitanju vanrednih parlamentarnih izbora, kao i članova SNS kojih, kako je rekla, ima 700.000.