Aleksandar Vučić
Printscreen
Aleksandar Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

 

* Predsednik Vučić izneo podatke o ugržavanju njegove bezbednosti gostujući na TV Pink

* Glavna i odgovorna urednica "Nove ekonomije" Biljana Stepanović ocenila to kao presedan i uznemiravanje javnosti

* Lideri opozicije koji stoje iza kampanje protiv predsednika Srbije se do pre samo nekoliko meseci žalili da su njihova deca ugrožena iako žive u inostranstvu i niko ih nikada nije pomenuo

 

Lideri opozicije i njima bliski novinari napali su predsednika Srbije Aleksandra Vučića što je javno izneo informacije da su mu deca ugrožena.

Glavna i odgovorna urednica "Nove ekonomije" Biljana Stepanović ocenila je kao presedan to što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući na TV Pink, čitao delove zvaničnih izveštaja BIA sa oznakom državna tajna.

Biljana Stepanović

printscreen

Biljana Stepanović, Foto: printscreen

 

Iako je predsednik Vučić objasnio da je u dogovoru sa našim obaveštajnim službama dobio dozvolu da iznese ove podatke, to nije sprečilo opoziciju i njima bliske predstavnike medija, da nastave po svome, ne mareći za skandalozne pretnje Danilu i Milici Vučić, kao i praćenje ćerke predsednika.

Prema rečima Stepanovićeve, Vučić denuncira i sopstvenu decu.

- Zašto on nas, kao gledaoce, obaveštava da neko prati njegovu decu i fotografiše? Pa to se valjda rešava na drugačiji način - smatra Stepanović.

Aleksandar Vučić, Milica Vučić

Tanjug/Rade Prelić

Aleksandar Vučić, Milica Vučić, Foto: Tanjug/Rade Prelić

Za medijske promotere opozicije je sporedna stvar što je ćerku predsednika Srbije danima pratio osuđivani narko-diler Saša Petersen (44). Naravno, za njih ovo nisu teme kojima treba uznemiravati javnost.

Međutim, kada je trebalo pisati laži o Vučićevom sinu Danilu, onda je to bilo vredno naslovne strane.

Pročitajte i:

Interesantno je da kampanju protiv predsednika Srbije i njegove porodice vode upravo oni lideri opozicije koji su do pre samo nekoliko meseci optuživali Vučića da ugrožava bezbednost njihove dece, a za koju je dobro poznato da se školuju i žive van Srbije i koju niko nikad nije pomenuo.

I naravno, dobro je što je tako.

 

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Komentari (1)

ako

02.08.2019 13:52

sta radi policija zasto ne hapsi?