Kraljevo
Privatna arhiva
Kraljevo

Privatna arhiva

Kraljevo, Foto: Privatna arhiva

Saopštenje prenosimo u celosti:

Tokom večerašnjeg protesta "Jedan od pet milona" u Kraljevu, prilikom ulične šetnje u ulici Cara Lazara br.44, meta napada i bahatog ponašanja bila je i zgrada u kojoj je smeštena i regionalna televizija Kraljevo. Nešto posle 18 časova, demonstranti su se namenski zaustavili ispred sedišta Televizije Kraljevo i trakama zatvorili ulaz u zgradu televizije.

PROČITAJ JOŠ:

Sam ulazak i izlazak zaposlenima iz zgrade, bio je onemogućen više od 10-tak minuta. Sve vreme demonstranti su uzvikivali parole: kraljevačka lažovizija, lopovi, Vučićeva televizija...

Intersantno je da su se vrlo brzo fotografijama na društvenim mrežama pohvalili članovi UG "Starosedeoci" iz Kraljeva. Pitamo se da li se za ovakvu demokratiju zalaže kraljevačka opozicija i da li smatraju da će par nalepnica i traka onemogućiti najstariju regionalnu medijsku kuću da nastavi da informiše svoje građane, kao što je to uvek i činila. Očigledno je da šačica očajnih demonstranata koja pokušava da se petkom okupi, više nema inspiraciju, pa su napadom na našu medijsku kuću pokušali da na ovajnačin privuku pažnju.

PREPORUČUJEMO:

Večerašnje ponašanje demonstranata smatramo direktnim napadom na privatnu imovinu i pravo na slobodu govora. Podsećamo da u okviru naše medijske kuće posluju tri medija- list Ibarske novosti sa tradicijom dugom 70 godina, Radio Kraljevo - 48 godina i regionalna Televizija Kraljevo sa postojanjem od 27 godina.

Dugogodišnja tradicija RADIO TELEVIZIJE KRALJEVO I IBARSKIH NOVOSTI rezultat su predanog rada i zalaganja, blagovremenog i istinitog informisanja, kao i velikog poverenja gledalaca, koji su uvek bili uz ovu kuću i stali više puta u odbranu medijskih sloboda.

Komentari (6)

Sara

15.03.2019 23:00

Ovo je vise sramno i za svaku osudu da se ljudi koji protestuju ponasaju ovako.Polako ali sihurno ovo vise nisu mirne setnje

Ivan

15.03.2019 23:02

Ovi je vec dobilo neke druge razmere. Pa zar zato protestuje, da iz nedelje u nedelju pravite nove incidente ? Ovo su sve samo ne mirni protesti!

Sasa

15.03.2019 23:55

Sramota! Vandalizam!

una

15.03.2019 23:56

Pa strasno, dokle vise sa prostaklucima. Ovo je bruka.

mile

16.03.2019 00:13

Sramota građani.

joca

16.03.2019 00:20

Sramota sta vise oni rade.