BRUTALAN NAPAD U KRALJEVU! Novi incidenti na protestu, cela zgrada bila zatvorena! (FOTO)

Tokom večerašnjeg protesta "1 od 5 miliona" u Kraljevu izvršen je napad na RTV Kraljevo!

Kraljevo
Kraljevo, Foto: Privatna arhiva

Saopštenje prenosimo u celosti:

Tokom večerašnjeg protesta "Jedan od pet milona" u Kraljevu, prilikom ulične šetnje u ulici Cara Lazara br.44, meta napada i bahatog ponašanja bila je i zgrada u kojoj je smeštena i regionalna televizija Kraljevo. Nešto posle 18 časova, demonstranti su se namenski zaustavili ispred sedišta Televizije Kraljevo i trakama zatvorili ulaz u zgradu televizije.

Sam ulazak i izlazak zaposlenima iz zgrade, bio je onemogućen više od 10-tak minuta. Sve vreme demonstranti su uzvikivali parole: kraljevačka lažovizija, lopovi, Vučićeva televizija...

Intersantno je da su se vrlo brzo fotografijama na društvenim mrežama pohvalili članovi UG "Starosedeoci" iz Kraljeva. Pitamo se da li se za ovakvu demokratiju zalaže kraljevačka opozicija i da li smatraju da će par nalepnica i traka onemogućiti najstariju regionalnu medijsku kuću da nastavi da informiše svoje građane, kao što je to uvek i činila. Očigledno je da šačica očajnih demonstranata koja pokušava da se petkom okupi, više nema inspiraciju, pa su napadom na našu medijsku kuću pokušali da na ovajnačin privuku pažnju.

Večerašnje ponašanje demonstranata smatramo direktnim napadom na privatnu imovinu i pravo na slobodu govora. Podsećamo da u okviru naše medijske kuće posluju tri medija- list Ibarske novosti sa tradicijom dugom 70 godina, Radio Kraljevo - 48 godina i regionalna Televizija Kraljevo sa postojanjem od 27 godina.

Dugogodišnja tradicija RADIO TELEVIZIJE KRALJEVO I IBARSKIH NOVOSTI rezultat su predanog rada i zalaganja, blagovremenog i istinitog informisanja, kao i velikog poverenja gledalaca, koji su uvek bili uz ovu kuću i stali više puta u odbranu medijskih sloboda.

Povezane vesti

 • Korisnik: joca
  16/03/2019 - 00:20
  Sramota sta vise oni rade.
 • Korisnik: mile
  16/03/2019 - 00:13
  Sramota građani.
 • Korisnik: una
  15/03/2019 - 23:56
  Pa strasno, dokle vise sa prostaklucima. Ovo je bruka.
 • Korisnik: Sasa
  15/03/2019 - 23:55
  Sramota! Vandalizam!
 • Korisnik: Ivan
  15/03/2019 - 23:02
  Ovi je vec dobilo neke druge razmere. Pa zar zato protestuje, da iz nedelje u nedelju pravite nove incidente ? Ovo su sve samo ne mirni protesti!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi