Boško Obradović
Alo!/ Rajko Ristić
Boško Obradović

Alo!/ Rajko Ristić

Boško Obradović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Boško Obradović i Marinika Tepić sinoć su na društvenim mrežama optužili policiju da je dala prostorije u Nišu za održavanje skupa „Srpske desnice“, što se vrlo brzo ispostavilo kao brutalna laž, koju je zvanično demantovala i Direkcija policije.

Obradović i Tepićeva su na osnovu snimka sa društvenih mreža potrčali da optuže policiju i zatraže smenu ministra Nebojše Stefanovića i direktora Vladimira Rebića, a da uopšte nisu proverili čija je sala u kojoj je održan pomenuti skup ili su možda svesno prećutali.

Pročitajte još:

Nije isključeno da su znali da Policijska ispostava Pantelej koristi samo deo ove zgrade, koja je inače vlasništvo lokalne samouprave, ali ne i deo u kome su bile pristalice „Srpske desnice“, ali ih to ipak nije sprečilo da obmanu javnost kako je skup održan u policijskoj stanici.

Sve je sinoć počelo kada je jedna od aktivistkinja Saveza za Srbiju okačila snimak skupa „#Srpske desnice“ navodeći da se policija zloupotrebljava u političke svrhe i tvrdeći da je skup održan u sali Policijske ispostave Pantelej u Nišu.

Na nju se nadovezao Boško Obradović zahtevajući ostavku ministra policije Nebojše Stefanovića zbog organizacije tribine političke stranke Miše Vacića u Policijskoj stanici u Nišu, kao i potpredsednica SSP-a Marinika Tepić tražeći da policijska ispostava bude zatvorena, Rebić smenjen, a Stefanović i smenjen i zatvoren.

Usledio je ubrzo demanti Direkcije policije MUP-a Srbije sa detaljnim saopštenjem u kojem su naveli da su apsolutno netačni navodi pojedinih opozicionih političara da se skup „Srpske desnice“ održao u prostorijama Policijske ispostave Pantelej.

„Pomenuti skup je održan u zgradi u Knjaževačkoj ulici koja je vlasništvo lokalne samouprave i u čijoj je isključivo nadležnosti korišćenje iznajmljivanje sale u kojoj su bili aktivisti „Srpske desnice“. Policijska ispostava Pantelej koristi samo jedan deo pomenute zgrade, ali ne i navedenu salu, dok se u drugom delu ovog objekta nalazi Mesna zajednica „Moše Pijade“ navodeno je u saopštenju Direkcije policije.

Zašto je Srbija nesrećna? - Zato što ima previše idiota!

AUTOR: Alo.rs/T.Đ DATUM I VREME: 19.11.2019. 11:27 Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović gostovao je u emisiji Fokus na O2 televiziji i govorio je o zdravstvenom stanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića. čeda jovanović, Foto: printscreen/youtube Jovanović je rekao da ne može da shvati mnoge uvrede upućene na račun predsednika Srbije i likovanja zbog njegovog lošeg zdravstvenog stanja.

Iz policije su naveli i da su šokirani iznošenjem skandaloznih neistina od strane pojedinih opozicionih političara i da apeluje na sve da ne šire neistinite informacije i zloupotrebljavaju policiju u cilju svojih političkih obračuna, čime nanose štetu policijskim službenicima koji brinu o bezbednosti svih građana naše zemlje.

Međutim, činjenica da su njihove laži brzo razotkrivene nije bila dovoljna Bošku Obradoviću i Mariniki Tepić da se izvine građanima koje su obmanuli iznošenjem neistina.

Ovim povodom su se sinoć na društvenim mrežama oglasili mnogi funkcioneri SNS-a, između ostalih.

Aleksandar Mirković

Promo/Beograd SNS

Aleksandar Mirković, Foto: Promo/Beograd SNS

MIRKOVIĆ: KOLIKO GOD LAGALI USPEH POLICIJE NEĆE UMANjITI

Patološka opterećenost ministrom Stefanovićem kao i Đilasov zadatak da se po svaku cenu histerično napadaju i umanje rezultati MUP-a, dovodi nas u situaciju da marionete iz dana u dan izmišljaju priče koje su u domenu naučne fantastike.

Posle jučerašnjeg pokušaja da se mesna zajednica predstavi kao policijska stanica, poslednji njihov komičar Aleksić, današnjom izjavom istakao je svoju kandidaturu za najvećeg lažova iako je konkurencija u njegovoj stranci, a pogotovo u tom propalom SzS-u, jako velika jer mora da nadmaši Mariniku i Boška.

Gnusne laži i celu fantaziju nema potrebe ni demantovati jer postignuti rezultati policije to rade sami za sebe. Radi poređenja, dok je šef ovog nesnađenog političara u pokušaju, Vuk Jeremić zajedno sa Đilasom bio na vlasti godišnja zaplena droge je bila oko 1,4 tone, dok samo u ovoj godini zaplena prevazilazi 6 tona.

Koliko god lagali uspeh policije, Vlade Srbije i napredak naše zemlje u svakom pogledu neće uspeti da umanje, kao što ni brutalnim napadima na Vučića i Stefanovića, neće uspeti da ih spreče da svoj posao rade pošteno, vredno i posvećeno interesu Srbije i svih njenih građana.

Aleksandar Marković

Alo.rs

Aleksandar Marković, Foto: Alo.rs

MARKOVIĆ: ĐILASOVI PULENI IZGUBILI DODIR SA REALNOŠĆU

Današnja konferencija Miroslava Aleksića još jedan je u nizu neoborivih dokaza da su Đilasovi puleni potpuno izgubili dodir sa realnošću. Savezani se nesumnjivo nalaze u nekom rijaliti programu svog Velikog brata, u kojem ko iznese luđu laž dobija više Đilasovih nagradnih poena.

Obnevideli od agresivne želje da se dokažu Đilasu i vrate ga nekako u fotelju kako bi mogao da nastavi da obrće milione preko grbače građana Srbije i besni zbog nemanja podrške građana koja se rapidno bliži nivou statističke greške, utrkuju se u iznošenju šizofrenih i toliko očiglednih izmišljotina u cilju napada na ministra Nebojšu Stefanovića i pripadnike MUP-a.

Najpre su se sinoć Marinika Tepić i Boško Obradović dokazali kao teški lažovi tvrdeći da je skup Srpske desnice organizovan u policijskoj stanici. Ispostavilo se da je reč o sali lokalne samouprave. Ponovo se potvrdilo da oboje lažu i da kao i uvek ne udostoje građane Srbije čak ni da trepnu kada budu razotkriveni već samo nastave sa novim lažima.

Nesrećni što im niko ne veruje u umobolne laži da Srbija snabdeva oružjem ISIS, danas su odlučili da njihov učesnik rijalitija Aleksić pređe na optužbe da Srbija učestvuje u proizvodnji droge.

Histerični pokušaji diskreditacije ministra Stefanovića u kojima se nije libio blaćenja sopstvene zemlje i pripadnika MUP-a, koji uz podršku Stefanovića ostvaraju rekordne rezultate u borbi protiv narko-dilera, u Aleksićevoj današnjoj izvedbi toliko su sramotni, da nisu vredni ni komentarisanja.

 

Bonus video - Vučić o Beogradu na vodi, kako je san postao stvarnost.

 

Komentari (1)

kole

19.11.2019 16:35

aoj bosko sta ti bi te izdajnik posta ti.