Dragan Đilas
Alo!/ Rajko Ristić
Dragan Đilas

Alo!/ Rajko Ristić

Dragan Đilas, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti: 

Dragan Đilas nikako da prežali što nije uspeo u svojoj nameri da PKB namernim upropašćavanjem i zaduživanjem po što jeftinijoj ceni kupi, pa sada preko svojih poltrona poput Borka Stefanovića prepričava odavno stare laži i priče te na taj način još jednom potvrđuje sav besmisao njihove politike.

Kako su Đilas ,Jeremić, Tadić, Borko Stefanović vodili Beograd i Srbiju najbolje pokazuje baš primer PKB-a.

Pročitajte još:

Đilasovim postavljanjem izvesnog Mandića na mesto direktora PKB-a, do tada direktora u firmi Delta Miroslava Miškovića, počinje sunovrat tog preduzeća.

Dve godine nisu plaćani računi za struju, vodu, gas. Namernim zaduživanjem dug PKB-a izosio je između 55 i 80 miliona evra.

PKB

pkb.rs

PKB, Foto: pkb.rs

Posebna sramota je što je PKB bez dozvole, bez i jednog papira gradio farmu i na taj način je Dragan Đilas kao gradonačelnik podsticao i podržavao divlju gradnju što je apsolutno nedopustivo.

Procena je bila da će gradnja farme koštati 3,5 miliona evra, ali na kraju je cena bila čak 7 miliona evra iako po proceni stručnjaka uopšte nije bilo potrebe da se nova farma pravi.

Slučajan susret na aerodromu u Rimu (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 11.09.2019. 21:28 - 12.09.2019. 02:36 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je večeras u zvaničnu posetu Vatikanu, objavljeno je na Instragam profilu "Budućnostsrbijeav". Aleksandar Vučić, Foto: Predsedništvo Srbije On je na aerodromu u Rimu slučajno sreo premijera Italije Đuzepea Kontea.

Koliko su bili samo nesposobni i o kakvim se amaterima i neznalicama radi najbolje oslikava primer kada su kravama sekli rogove, jer nisu mogle da uđu u već napravljene bokseve.

Dragan Đilas

Alo!/Marko Metlaš

Dragan Đilas, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Pored svih ovih skandala sramnog vođenja PKB-a i milionskih dugova, Đilasov menadžment odnosno 6 direktora lažnim prikazivanjem dobiti, podelili su bonus od čak 626.000 evra.

Bahatost, nestručnost, dugovi, sumnjivi poslovi, trošenje para bez osnova i potrebe sakupljeno je u aferi PKB i gle čuda, baš sve to liči i podseća na ono čime se Dragan Đilas služi od kada se bavi politikom.

Vučić dao znak za start, Srbija vadi svoju DŽOKER KARTU!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 11.09.2019. 20:24 - 11.09.2019. 20:33 Predsednik Srbije stigao je u Vatikan.

Na svu sreću takve stvari su prošlost i ljudi kao što su Đilas ,Jeremić, Tadić nikada više neće biti u prilici da upropaste još neko preduzeće, a da na tome zarade, jer građani žele odgovrne, poštene ljude, politiku razvoja i prosperiteta koju jedino garantuju Aleksandar Vučić i SNS.

BONUS VIDEO: Vučić se brecnuo na konferenciji za novinare

 

Komentari (5)

Joca

12.09.2019 17:23

Au, al se to kralo majko mila

Milovanka

12.09.2019 17:24

Žuti su pljačkaškim privatizacijama urnisali Srbiju!

Sava

12.09.2019 17:27

Sve se zna zato im je krivo sto ih narod nece! Ko gubi ima pravo da se ljuti.

Bb0

12.09.2019 17:50

Stari su to lopovi.Dobro je da vise nece na vlast,sada kada je narod svestan svega.

Rade

12.09.2019 17:54

Koju su to privatizaciju sprovele prethodne vlasti, a da u njima nije bilo pljacke ?