Kolinda Grabar Kitarović
Tanjug/ Dimitrije Goll
Kolinda Grabar Kitarović, Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll

* Kolinda Grabar Kitarović osula paljbu po Srbima

* Iznela bujicu laži na račun Srba

* Navela je da nismo ispoštovali proceduru na granici

- Pokušaji provokacija i izazivanja incidenata sa susedima, a kako bi se skrenula pažnja s teškog unutrašnjo-političkog stanja u Srbiji, opet pokazuju svu nazadnost i neodgovornost srpske politike - potpuno nebulozno je napisala Kolinda.

Dačić podnosi ostavku?!

AUTOR: Alo.rs/ D. Vukajlović DATUM I VREME: 07.09.2019. 20:32 - 07.09.2019. 20:49 Ne predstavlja nikakvu opasnost ni za Vučića ni za mene ova i ovakva opozicija. Nego, pre svega mangupi u našim redovima! Aleksandar Vučić i Ivica Dačić, Foto: Tanjug/Rade Prelić * Ivica Dačić dao ekskluzivni intervju za Alo!

- Postoje jasna pravila i procedure najave prelaska državne granice koje srpska strana nije poštovala. Zato učinjeni propust predstavlja samo još jedan primer neprimerenog postupanja Srbije u međudržavnim odnosima – napisala je predsednica Hrvatske na Tviteru.

- Očekujem da se srpska strana počne da se ponaša odgovorno jer su građani i s jedne i s druge strane siti ovakvih provokacija - zaključila je hrvatska predsednica.

 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

zgrožena

07.09.2019 21:41

Gđo KGK, smislite nešto novo. U gluposti koje pričate o srbima ni sama ne verujete. Ne potcenjujte inteligenciju vlastitog naroda. Ako morate da lažete i petljate prvo uverite sebe. Možda će vam onda neko poverovati.