Ivica Dačić
EPA
Aleksandar Marković

Alo / Dejan Briza

Aleksandar Marković, Foto: Alo / Dejan Briza

* Srpski mediji već nedeljama pišu kako su socijalistima značajno porasli apetiti

*  Postoje i naznake da je sama dalja saradnja sa Srpskom naprednom strankom uslovljena premijerskom foteljom za Dačića

*  S druge strane, u istraživanju koje je nedavno rađeno ispostavilo se da SPS-u kao partiji rejting stoji, što jasno implicira da politika po kojoj Vučić osvaja glasove

Srpski mediji već nedeljama pišu kako su socijalistima značajno porasli apetiti. Postoje i naznake da je sama dalja saradnja sa Srpskom naprednom strankom uslovljena premijerskom foteljom za Dačića. S druge strane, u istraživanju koje je nedavno rađeno ispostavilo se da SPS-u kao partiji rejting stoji, što jasno implicira da politika po kojoj Vučić osvaja glasove, a ostali raspoređuju mandate pogoduje najviše socijalistima, ali još više dovodi pod znak pitanja njihove neosnovane pretenzije.

Iznervirano govorila Sarapi kako su Olivera mučili u zatvoru i ko zapravo stoji iza njegovog ubistva!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 08.09.2019. 09:34 - 08.09.2019. 09:46 Milena je gost u Jutarnjem programu Milena Ivanović, Foto: Printscreen Milena Ivanović se pojavila kao gost kod Sarape u Jutarnjem programu na televiziji Pink i još jednom progovorila o ubistvu svog supruga Olivera Ivanovića "Ksenija je oduvek bila uz Olivera, i mnogo mi je žao što joj se to dešava.

Takođe, Dačić u medijima mesecima pokušava da sebi pripiše zasluge za uspeh Srbije po pitanju Kosova, ostavljajući po strani borbu koju vode ljudi iz samog vrha Vlade na celu sa Anom Brnabić.

- Kosovo na sednici Interpola u oktobru sigurno neće biti primljeno u tu međunarodnu organizaciju. Ako oni budu primljeni, ja dajem ostavku – izjavio je u intervjuu za "Alo!" novine i emisiju „Pravac“ Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova Srbije i podsetio da je već 15 zemalja povuklo priznanje samoproglašene kosovske nezavisnosti.

Pročitajte još:

Ova izjava je odjeknula u svim srpskim medijima, međutim izazvala je revolt među srpskim političarima, gde se stiče utisak da je Dačić pretenciozno prigrabio zasluge za sebe, iako je povlačenje priznanja Kosova zapravo rad cele Vlade Srbije.

- Smeta mi kada bilo koji pojedinac u Vladi Srbije pokuša da preuzme sve zasluge za neki uspeh koji država postigne. Apsolutno sam protiv toga da neko kaže: Ja sam zaslužan za to sto lažna država Kosovo nije primljena u Interpol, Unesko ili neku drugu međunarodnu organizaciju kao i kada je reč o povlačenju priznanja Kosova od strane drugih država. To jesu veliki uspesi ali za njih je najzaslužnija Vlada Srbije koju predvodi SNS, a na čijem je čelu Aleksandar Vučic. Ne želim da umanjim ničiju zaslugu i rezultat, ali svi u Srbiji znaju da je Aleksandar Vučic taj koji uživa najveci autoritet, najveći rejting i najveće poverenje građana Srbije. Dakle, niti će Dačić dati ostavku, niti se on pita po pitanju prijema Kosova u Interpol - kategorično je izjavio poslanik SNS Aleksandar Marković.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina