Zorana Mihajlović i Tomislav Nikolić
Mitar Mitrović
Zorana Mihajlović i Tomislav Nikolić

Mitar Mitrović

Zorana Mihajlović i Tomislav Nikolić, Foto: Mitar Mitrović

Neizvesno je da li će se lider naprednjaka pojaviti na toj sednici, koju će najverovatnije u njegovom odsustvu voditi Jorgovanka Tabaković, saznaje „Alo!” iz dobro obaveštenih izvora.

Čini se da je potencijalna predsednička kandidatura aktuelnog šefa države Tomislava Nikolića do temelja uzdrmala redove naprednjaka. Vučić i Nikolić juče se nisu izjašnjavali, ali su izjave stizale od vodećih funkcionera SNS-a, koje je predvodila sveprisutna funkcionerka Zorana Mihajlović. Ona je povodom pisanja pojedinih medija da će se Nikolić kandidovati na predsedničkim izborima kazala da bi to volela da čuje od Nikolića lično.

Tuča u SNS u Žitorađi

Tuča, psovke i uvrede, ali i razbijena brada jednog člana, epilog su poslednje sednice SNS-a u Žitorađi, na kojoj je tema bila sakupljanje omladine za predstojeće predsedničke izbore.

Verbalni sukob je najpre započeo između Velimira Mitrovića, isključenog člana koji čeka konačnu odluku centrale, i potpredsednika SNS-a u Žitorađi Zorana Stajkovića.

Navodno, pokušavajući da spreči da dođe do fizičkog obračuna između njih, umešao se Ljubiša Mitić, koji je izvukao najdeblji kraj jer je dobio udarac u bradu, posekotinu od dva centimetra i tri šava. Njega je udario Momčilo Nikolić, inače vozač predsednika opštine Žitorađa Slađana Mladenovića, a teži sukob sprečili su ostali članovi. Mitić je dobio posekotine na bradi. Lj. M.

- Ako je tačno da će se Tomislav Nikolić kandidovati na izborima, to bih volela da čujem lično od Tomislava Nikolića. Ne želim da verujem da će se Tomislav Nikolić okrenuti protiv Srbije, SNS-a i Aleksandra Vučića - rekla je ona.

- Ako je ovo tačno, onda je ovo pokušaj Nikolića da podeli SNS i pomogne opoziciji da pobedi, ali taj pokušaj neće uspeti. Zato, predsedniče Nikoliću, izađite i javno kažite - zaključila je Mihajlovićeva.
Marija Obradović, potpredsednica SNS-a, izjavila je juče da će se SNS, ako zatreba, u predstojećoj kampanji boriti protiv svih.

- Predsednik SNS-a Aleksandar Vučić ima snažnu, nepodeljenu podršku više od pola miliona naprednjaka i to i njega i sve nas koji vodimo stranku obavezuje da ne osvrćući se ni na šta gazimo hrabro napred - zaključila je Obradovićeva.

Njen kolega Miloš Vučević, potpredsednik GO SNS-a, izjavio je da ta stranka nikad nije bila jedinstvenija.

- Jedino mi, kao državotvorna stranka, možemo da budemo garant političke stabilnosti i nacionalnog jedinstva, a to je sada najvažnije za građane Srbije. I u toj borbi nema ni odustajanja, ni zaostajanja. Tempo nam je zadao lično naš predsednik Vučić i svaki i nagoveštaj da će nas nešto ili neko pokolebati u tome da ga u korak pratimo u startu je propao - kazao je on.

 

Komentari (9)

Nena117

17.02.2017 08:25

Ova žena je naprosto svaštara i svaštojed. Izjednačava državu sa sns, Vučićem. Žena drvoseča.

VERICA

17.02.2017 22:02

@Nena117 - Nije njoj ni do Vucica ni do SNS -a nije joj ni do Srbije. Samo je na zadatku, a u tome i uziva da unisti sve sto je na korist gradjana SRBIJE.

Kvazimodo Sorabius

17.02.2017 08:29

Kakva patoloska borba za vlast od onih koji nikada u zivotu nisu radili niti umeju. Drzava to sam ja - vriste Vuccic i oko njega. Sjatili se u Srbiju koju dave decenijama, obrukali, bacili na kolena. Usrecili Srbe da nose pelene na poslu. Razorena Srbija, predato Kosovo - glad, skakanje u smrt...

Sale

17.02.2017 08:47

Ova plavusa je bolid nevidjeni.

pola miliona

17.02.2017 08:54

Ima podrsku od pola miliona i oni su zaposleni u javnom sektoru i drzavnoj administraciji. Eto zasto su porezi veliki i zasto javni sektor mora biti veliki glomazan i zadovoljen, da to je glasacka masina o trosku Srbije. Da li je to normalno i da li tako treba da bude, ljudi su besni vise zbog toga.

POCETAK KRAJA

17.02.2017 10:01

Ko visoko leti nisko pada kaze narod.

Crni Đorđe

17.02.2017 11:58

Toma nema infrastrukturu ( ljude na terenu). Ko će da mu skuplja potpise za kandidaturu? Ko će da mu radi kampanju po Srbiji kada nema ljude? Penzioner preti praznom puškom

ljubica

17.02.2017 16:00

@Crni Đorđe - Ne treba Nikolicu nikakva nova infrastruktura na terenu. Nikolic je stvorio SNS i oni ce i glasati za njega.

MIRJANA

17.02.2017 18:13

@Crni Đorđe - PA CEMU ONDA TOLIKA PANIKA,KOMENTARI I LJUTNJA!