Mile Zlojutro
Printscreen
Mile Zlojutro

Printscreen

Mile Zlojutro, Foto: Printscreen

Mile Zlojutro, zamenik načelnika opštine Kozarska Dubica i načelnik te opštine u dva mandata, iznenada je preminuo u 58. godini, tokom zvanične posete opštinske delegacije Kragujevcu u Srbiji.

Zlojutro je rođen je 29. oktobra 1961. godine u tadašnjoj Bosanskoj Dubici.

Vučić tražio od voditeljke da kaže istinu - Đubre izdajničko, slobodno recite!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u Jutarnjem programu Prve televizije gde će odgovarati na pitanja u vezi sa aktuelnim temama. 11.10 Predsednik je dodao da će uskoro biti iznet nacionalni investicioni plan od 10 milijardi evra. - Kada uložite ogroman trud i rad i još ne smete da pričate o tome, ljudi to vide - istakao je predsednik Srbije.

Osnovnu školu završio je u Demirovcu, a gimnaziju u Bosanskoj Dubici. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci 1987. godine.

Obavljao je dužnosti direktora Opštinske uprave prihoda i načelnika Područne jedinice Republičke uprave prihoda Kozarska Dubica u periodu od 1991. do 1999. godine. U više navrata je biran za odbornika u Skupštini opštine Kozarska Dubica.

Bio je član Izvršnog odbora opštine Kozarska Dubica u periodu od 1991. do 1998. godine i potpredsednik Izvršnog odbora opštine Kozarska Dubica 1996-1997. godine.

Pročitajte još:

Za načelnika opštine Kozarska Dubica izabran je 2000. godine i tu dužnost obavljao je do isteka mandata 2004. godine. Dužnost načelnika obavljao je u još jednom mandatu od 2012. do 2016. godine.

Smrt ga je zadesila na obavljanju dužnosti zamenika načelnika opštine Kozarska Dubica.

Datum i vreme sahrane biće naknadno utvrđeni.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!