Nemanja Manjak
beograd.sns.org.rs
Nemanja Manjak

beograd.sns.org.rs

Nemanja Manjak, Foto: beograd.sns.org.rs

- Poltron Dragana Đilasa, Srđan Nogo, na najbrutalniji način preti i ugrožava bezbednost porodice Vučić. Osuđujem ovakve sramne i monstruozne pretnje, kojima su svakodnevno izloženi kako predsednik Vučić, tako i članovi njegove porodice. Nadležni organi, ali i čitava javnost, treba da se suprotstavi ovakvim izlivima mržnje i pretnjama, jer to nije lice pristojne i moderne Srbije - rekao je Manjak.

Rade Basta, direktor Beogradskih elektrana, takođe je izneo svoj stav povodom ovog incidenta.

Rade Basta

Tanjug/Rade Prelić

Rade Basta, Foto: Tanjug/Rade Prelić

On je ovaj vid komunikacije nazvao u namanju ruku skandaloznim.

- Potpuno je, blago rečeno užasno ,a tačnije monstruozno ,da se u bilo kakvom političkom izražavanju licitira nečijim životom radi privlačenja medijske pažnje i dobijanja političkih poena. Niz tih monstruoznih izjava se odnose na predsednika Vučića i njegovu porodicu, čak i na najmlađe članove, decu - istakao je Basta.

Rade Basta je objasnio kako takav vid komunikacije nije normalan.

- To ne postoji u civilizovanim društvima i normalnom svetu, ne postoji ni u narodu Srbije takva mržnja, već samo u glavama sociopata, za koje se zna u kakvim institucijama je njihovo mesto. Ne govori Srđan Nogo samo u svoje ime, već u ime svog političkog mentora Dragana Đilasa. Moramo svi da osudimo ovakve odvratne i zle ispade i sankcionišemo ih i time zaštitimo živote svakog građanina Srbije - zaključio je Basta.

Pročitajte još: