Lazar Lešnjak
Pink TV/Printscreen
Lazar Lešnjak

Pink TV/Printscreen

Lazar Lešnjak, Foto: Pink TV/Printscreen

* Lazar Lešnjak, koji je optužio svog venčanog kuma Marka Bastaća za mučenje objasnio je kako je dobio status uzbunjivača

*  Ceo slučaj Bastać je u predistražnom postupku

* Uzbunjivačku prijavu sam podneo Gradskoj upravi Grada Beograda, rekao je Lešnjak

Lazar Lešnjak uzbunjivač, koji je optužio svog venčanog kuma Marka Bastaća, predsednika Gradske opštine Stari Grad u Beogradu, da je primao mito, odnosno, kako on kaže, "uzimao koverte od investitora" koji su bez adekvatnih dozvola gradili na teritoriji Starog grada, večeras je u emisiji Hit Tvit objasnio kako je dobio status uzbunjivača.

Bastać me zlostavljao i mučio zbog svojih kriminalnih radnji, gušili su me kesom, pretili naje*aćeš, a onda došli na bolesnu ideju da ih vezan oralno zadovoljim! Voditelj Mladen Mijatović ostao u šoku!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 31.10.2019. 21:57 - 31.10.2019. 22:49 Slučaj koji je podigao Srbiju na noge! Crna hronika specijal donosi potresno svedočenje Lazara Lešnjaka! Lazar Lešnjak, Foto: Printscreen Lazar Lešnjak optužio je svog kuma Marka Bastaća, predsednika Gradske opštine Stari Grad u Beogradu, da je primao mito, odnosno, kako on kaže, "uzimao koverte od investitora" koji su bez adekvatnih dozvola gradili na teritoriji Starog grada.

 

Na pitanje voditeljke emisije u kakvom je trenutnom statusu Lešnjak je objasnio:

Verica Bradić, voditeljka Hit Tvita

Pink TV/Printscreen

Verica Bradić, voditeljka Hit Tvita, Foto: Pink TV/Printscreen

 

" Ja jesam uzbunjivač. Ceo postupak jeste u predistražnom statusu. Da odagnamo sumnje, što se provlače u javnosti kada sam pre 17 dana podneo prijavu, neke političke stranke su od tad pokušale da ispolitizuju moju situaciju i da dokažu da nisam ja uzbunjivač, ispričao je Lešnjak i dodao:

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

- Rekli su da sam ja otišao kod Gorana Vesića, ali to nije tačno. Uzbunjivačku prijavu sam podneo Gradskoj upravi Grada Beograda i od tada je sve krenulo, što je krenulo. Ja sam želeo da upoznam javnost šta se meni desilo i šta je uradio jedan funkcioner, kaže Lešnjak u uvodnom delu emisije

OBAVEZNO PROČITAJTE:

 

 

BONUS VIDEO: Vučić o tome ko ruši srpske oružare