Političari
Alo!
Političari

Alo!

Aleksandar Vučić, Foto: Alo!

Korisnici društvenih mreža postali su opsednuti "trendom" da vide kako bi izgledali kao stariji i sa borama, a sve je krenulo od jedne aplikacije.

Kako bih izgledao kada bih bio star, pita se – u ovom trenutku – čak 80 miliona korisnika društvenih mreža.

FaceApp je novonastala aplikacija, slična Instagramu, koja korisnicima omogućava da kroz provuku kroz filter, kao kroz vremensku mašinu, sopstvenu fotografiju i vide kako bi, sa mnogo bora, izgledali u dubokoj starosti.

ALBANCI UPALI U SRBIJU Divljački potegli noževe, napravili opšti HAOS! Pala krv!

Aplikacija je brzo postala viralna i već je pokrenula #FaceAppChallenge, odnosno #AgeChallenge i ovih dana društvene mreže su zatrpane fotografijama provučenim kroz “naborane” filtere.

Političari

Alo!

Ana Brnabić, Foto: Alo!

Aplikacija, po sopstvenom nahođenju, urezuje bore na fotografiji lica, a što je još zanimljivije, pretpostavlja i da li ćemo osedeti.

Zanimljivo je i ovo: već su se neki korisnici javili sa porukom “da ne mogu da ostare”. Bore na fotografijama njihovog lica su gotovo neprimetne. “Imam 70, ali nemam bore da to i dokažem”, jedan je od duhovitih komentara sa mreža.

Mi smo provukli slike naših političara da bismo vam otkrili kako će oni izgledati kada ostare. Ko stari kao vino, a kome bore ne idu u prilog, dragi naši čitaoci, prosudite sami. 

 BONUS VIDEO: Francuska povlači priznanje Kosova