Nebojša Zelenović
Tanjug/Dragan Kujundžić

 

Nebojša Zelenović

Tanjug/Dragan Kujundžić

Nebojša Zelenović, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Bivši gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović od kada je izgubio izbore, uporno ignorišući činjenicu da ga je Srpska napredna stranka pobedila sa 12 hiljada glasova razlike, na sve načine pokušava da ostane na vlasti.

Nebojši Zelenoviću su 23. i 26. juna od strane Zavoda za javno zdravlje grada Šapca, upućeni dopisi da je epidemiološka situacija u gradu kritična, a on, ne mareći za zdravlje svojih sugrađana, aminovao je organizovanje raznih manifestacija.

Preporučujemo i:

On je čak organizovao tri javna događaja u gradu usred pretnje od širenja virusa- konjičke igre na kojima je bilo prisutno 1.500 ljudi, Ružu lipolista i njemu lično najvažniju, sednicu Glavnog odbora Demokratske stranke.

Ni na jedno upozorenje, o čemu naravno postoje dokumenti, Nebojša Zelenović se nije obazirao, zaslepljen željom, da uprkos izbornoj volji naroda, još malo zadrži fotelju gradonačelnika.

Toliko o tome koliko je Zelenoviću važno zdravlje njegovih sugrađana. Ni malo, u svakom slučaju manje od želje da što duže zadrži fotelju gradonačelnika, ali i da sebi obezbedi rezervni položaj u Demokratskoj stranci.

Osim moralne, čini se da tu ima prostora i za priču o krivičnoj odgovornosti. Ali i to će doći na red čim, u skladu sa zakonom i izbornom voljom građana, napusti poziciju vlasti, za koju se tako čvrsto i beskrupulozno drži.

Pročitajte još: