Nebojša Zelenović
Alo! Vladimir Marković
Nebojša Zelenović

Alo! Vladimir Marković

Nebojša Zelenović, Foto: Alo! Vladimir Marković

GO SNS u Šapcu najoštrije osuđuje pozive na fizičke sukobe od strane trenutnog gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića. Jedan od lidera Đilasovog “Saveza za Srbiju”, kako je sam priznao, ne preza da “razgovara i sa crnim đavolom” kako bi srušio legalno i legitimno izabranu vlast u državi.

Podsećamo da je Nebojša Zelenović sinonim za nelegalan dolazak na vlast, jer je dokazano da je posredstvom svojih aktivista kupovao glasove tokom kampanje za prošle izbore. Istovremeno, ne može osuđeno lice bilo koga da proziva za kriminal. Nebojša Zelenović je jedini gradonačelnik u Srbiji koji je osuđen za nenamensko trošenje pet miliona evra iz budžeta grada Šapca.

 

Upravo su Nebojša Zelenović i njegovi politički saborci simbol nemira, netolerancije, govora mržnje, pretnji, rušenja, spaljivanja i poziva na linč neistomišljenika. Nebojša Zelenović osuđuje nekakve nepostojeće pretnje “nezaštićenoj ženi”, dok njegovi saborci žene premlaćuju bilo da su novinarke ili pripadnice druge političke opcije.

U Šapcu je situacija sve lošija zahvaljujući lopovskoj politici garniture koja je u ovom gradu na vlasti već 20 godina. Koliko Nebojšu Zelenovića ne interesuju problemi njegovih sugrađana najbolje ilustruje najnoviji intervju koji je dao za N1 u kojem se jada da je morao da odbije gospodina Oricija iz OEBS-a koji ga je zvao na koktel.

Pročitajte još:

Gospodine Zelenoviću, dok Šapčani grcaju u problemima, dok gaze blatnjavim ulicama, piju vodu iz nehigijenskih bunara i muku muče sa septičkim jamama jer im niste obezbedili kanalizaciju, Vi govorite o koktelima. Ovakav bahat odnos prema Vašim sugrađanima objašnjava zašto ste izgubili izbore i u Vašoj mesnoj zajednici i zašto iz dana u dan sve veći broj Šapčana podržava politiku Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića.

Bonus video: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

 

Komentari (11)

Goran

17.11.2019 17:32

On je sam sebe srušio. Šabac od proleća je u rukama domaćina i poštenih ljudi.

Fodor

17.11.2019 17:34

Čovek je definitivno završio svoju političku karijeru. Šabac vam ispade iz ruku. Šta će te i kako dalje nije mi jasno.

Mrmot

17.11.2019 17:35

Takvima ni đavo ne može pomoći. Uskoro će izbori pa će da oslobodimo Šabac ove tiranije.

ija

17.11.2019 17:36

Ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se lupaju!

Mima

17.11.2019 17:50

Ne može on ništa sadašnjoj vlasti, prvo neka on odgovara za svoje postupke.

Nk

17.11.2019 17:59

Vlast u Srbiji niko ne moze da srusi, sem naroda. A to se nece desiti

Cedica

17.11.2019 18:02

Ni jedan clan aktuelne opozicije ne preza ni od cega, koliko god bilo normalnom coveku nezamislivo, u nameri da dostigne svoje izopacene ciljeve.

Sanja

17.11.2019 18:33

Sramno ponašanje Zelenovića nadam se da će uskoro završiti u zatvoru.

raspucin

17.11.2019 18:44

Zelenovicu su dani odbrojani smenice ga njegovi Sapcani!

Zaki

17.11.2019 19:24

Nije ni čudo. Znamo da Zelenović nema šta drugo da ponudi sem poziva na promociju javnog nasilja, jer je to naučio od svog učitelja Đilasa. Šapčanima je više dozlogrdilo da im grad urušavaju oni koji se bahate na njihov račun.

Jokalica

17.11.2019 19:27

Svako normalan će da osudi ovakvo ponašanje, jer bez obzira da li postoje politička neslaganja prvo treba biti čovek i ne želeti nikome loše.