Emina Erdogan
Sputnik / Predrag Vasiljević
Aleksandar Vučić i Redžep Erdogan

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Emine Erdogan, supruga turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, potpuno mimo protokola, posetila je oko 16 časova Bajlonijevu pijacu u Beogradu.

Pročitajte još:

Dok je njen suprug imao razgovore sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i zvaničnicima iz BiH, Emine se raspitivala za cenu borovnica, paradajza, paprika, krompira...

Predsednik Vučić dočekan ovacijama, održao govor za pamćenje (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 08.10.2019. 16:23 - 08.10.2019. 17:47 Izuzetan događaj Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan i članovi predsedništva BIH prisustvuju polaganju kamena temeljca za auto-put Beograd-Sarajevo. 17.20 Obraćanje predsednika Vučića Poštovani predsedniče Erdogan članovi predsedništva BiH, ovo danas jeste veliki dan.

Erdoganova supruga je više od pola sata obilazila tezge i ćaskala sa prodavcima, a odnela je sa pijace pune kese kupina, kukuruza, pekmeza od šipka...

Emina Erdogan

Sputnik / Predrag Vasiljević

Emina Erdogan, Foto: Sputnik / Predrag Vasiljević

Neki od prodavaca su bili šokirani kad su im ljudi iz pratnje objasnili da je reč o Erdoganovoj supruzi, a jedna gospođa što prodaje grožđe, pokušala je od Emine da sazna kakav će biti rasplet turske serije koja se daje na našim televizijama. Bezuspešno.

Bonus video

Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Alo.rs

 

Komentari (1)

N.N.

08.10.2019 20:30

To su dobri Ljudi, nisam verovao sad znam uverio sam se. p.s.Sta bi tek ostalo od nas da nismo 500.god.bili sa njima..