Hrtkovci
Privatna arhiva
Hrtkovci

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

U prostorijama Srpske radikalne stranke u Hrtkovcima, danas je održana 10. sednica Centralne otadžbinske uprave, navedeno je u saopštenju. 

Na sednici su izabrani novi članovi Uprave: Duško Sekulić iz Crne Gore, Miroslav Nešković iz Bajine Bašte, Marko Paunović iz Beograda i Andrijana Arnautović iz Beograda.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Na sednici je takođe utvrđen iznos članarine za 2019. godinu i dogovorene su promene kriterijuma za održavanje godišnjih skupština. Bilo je reči i o aktuelnim političkim pitanjima, pre svega o stavu Srpske radikalne stranke u vezi sa aktuelnom situacijom na Kosovu i Metohiji. 

Sednica je protekla u konstruktivnoj atmosferi, a najavljeno je i održavanje sednice Predsedničkog kolegijuma na kojoj će detaljno biti preciziran konačan stav srpskih radikala u vezi sa južnom srpskom pokrajinom.

 

Komentari (3)

Сараџогла

22.09.2018 20:29

Сигуран сам ДА НИГДЕ НЕ ПИШЕ да је Шешељ власник куће?Који домаћин зајми да би купио кућу?Ни један прави домаћин и породичан човек.А како да младић дође до добре куће?ТАКО ШТО СЕ ОЖЕНИ ПРОТИВ НАСЛЕДНИЦЕ!Али,бато,мораш да имаш квалитете!Ето,тако је било када сам ја био први пут млад!Ако си занатлија сазидаш кућу сам.Без ичије помоћи!Материјал није скуп.Погледаш интернет?Питаш паметне људе ...

jel' bre rođače

23.09.2018 01:14

@Сараџогла - Šta bi sa terapijom ?

Melasa

23.09.2018 08:34

Pokojni Vladan Batic je vapio za lustracijom, nije je bilo - zato nam se sve ovo dogadja... Seselji, Draskovici, Vucici, Ristici, Dacici, Maje... Odozgo javno Bosanci - odozdo, iz podzemlja Crnogorci - Srbijanci izbrisani!