Suzana Perić
Pink.rs
Suzana Perić, Foto: Pink.rs

Modna kreatorka Suzana Perić, kandidat izborne liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” za odbornika u Skupštini GO Zvezdara, posetila je danas porodicu Karan koja je izbegla iz Korduna u Hrvatskoj i istakla da će SNS nastaviti da radi na poboljšanju položaja preko 10.000 izbeglih lica koji su svoj dom pronašli na ovoj beogradskoj opštini.

Suzana Perić, Foto: Pink.rs

Srbija je u više navrata imala priliku da vidi jezive prizore izbegličkih kolona Srba. Sva ova tužna dešavanja dovela su do brojke od preko 300.000 izbeglih ili raseljenih lica koji su se nastanili u Srbiji.

- Uz parolu da se NIKADA NE PONOVI, danas sam u Malom Mokrom Lugu na Zvezdari, u domu porodice Karan, koja je sa Korduna, odakle želim da poručim svima da ćemo nastaviti da radimo na poboljšanju položaja preko 10.000 izbeglih, prognanih i raseljenih lica koji su svoj dom pronašli na teritoriji naše opštine - izjavila je Perić i dodala:

Mi smo i u prethodnom periodu, kroz razne projekte, pomagali integraciju ljudi koji su, pre više od dve decenije, morali da napuste svoja ognjišta i nastavićemo, svakako, da pronađemo načina da pomoć i podrška bude još snažnija.

Jovan Karan je rekao da bi želeo da glasa za ljude koji su pokazali izuzetan trud, marljivost i poštenje.

Suzana Perić, Foto: Pink.rs

- To je razlog zašto sam se opredelio da glasam za Srpsku naprednju stranku - izjavio je Karan.

Porodicu Karan danas je, zajedno sa Suzanom Perić, posetio i Vladan Jeremić, član veća GO Zvezdara.