Aleksandar Vučić
Printscreen
Aleksandar Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke reagovao je danas na ocenu Demokratske stranke u kojoj se kaže da je Srbija zemlja "u kojoj se različitosti radikalizuju, a netolerancija ispoljava svakodnevno", a upozorava se i na "rast političkog ekstremizma".

Iz Gradskog odbora SNS ističu je da je paradoks da o političkom ekstremizmu i netoleranciji govore Đilasovi predstavnici koji su mesecima unazad upravo demonstrirali nasilje nad političkim neistomišljenicima.

Pročitajte još:

 

Gradski odbor dodaje da su upravo Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić, Marko Bastać i ostali Đilasovi "plaćenici" pozivali na silovanje predsednice Vlade, vešanje predsednika Republike, pretili i prebijali novinarke, upadali sa motornim testerama u RTS, nazivali novinarke koje im nisu po volji prostitutkama, čupali saobraćajne znakove i maltretirali radnike gradskih preduzeća.

Dragan Đilas

Youtube Printscreen

Dragan Đilas, Foto: Youtube Printscreen

Iz odbora ističu da najmonstruoznije od svega jeste to što su nam "pokazali da se ne libe da stavljaju plastične kese na glavu i bičuju čak i sopstvene kumove ako im se nađu na putu".

- Na meti monstruoznih postupaka predstavnika SzS-a našli su se i pripadnici policije, koji su časno obavljali svoj posao, pa su dobijali pretnje otkazom i da će ih Boško Obradović pregaziti ako mu se nađu na putu.
A pretnje od strane SzS nisu zaobišle ni sudije, tužioce, glumce i pevače, profesore i sportiste kojima su pretili sa “zapamtićemo vas” - navodi se u saopštenju i dalje ističe:

- Pretnje šamaranjem političkih neistomišljenika, spaljivanje knjiga i dolazak ljudima na kućne adrese i ograničavanje slobode kretanja predsedniku Vučiću su samo kap u moru nasilnih metoda koje praktikuju Đilasove falange svakodnevno. Odraz odsustva bilo kakve ljudskosti je i današnje naslađivanje zdravstvenim problemima predsednika Srbije. Jasno je da je jedini odgovor na odsustvo političke ideje samo kampanja laži, nasilja i pretnji koju Đilas i njegovi plaćenici jedino mogu da ponude građanima - stoji u saopštenju Gradskog odbora SNS.

Bonus video