ISLAMISTI MU UPUTILI PRETNJE SMRĆU, A ON IM JE BRUTALNO ODGOVORIO Naser Orić je ratni zločinac, to se neće promeniti ni ako me UBIJU!

Vulin je ponovio da tu jednostavnu istinu neće prestati da govori

Aleksandar Vulin
Aleksandar Vulin, Foto: MOD

Naser Orić je ratni zločinac, kriminalac i lažov i to neće promenići ni jedna pretnja meni, to neće promeniti čak ni moja smrt jer je to činjenica, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin povodom pretnji smrću koje su mu upućene sa portala idbalkan.blogger.ba

Vulin je ponovio da tu jednostavnu istinu neće prestati da govori.

- Pretnje ja dobijam svakog dana, a ovo je novina da dobijam sa islamističkih sajtova. Obično sam ih dobijao sa ustaških sajtova, vrlo često sa šiptarskih sajtova, a prilično često, mogu da kažem i svakog dana, i od raznih ovdašnjih državljana Srbije koji smatraju da moje političko delovanje treba završiti tako što će mi se se ''skinuti glava'' - rekao je Vulin.

Prema njegovim rečima, istina ume nekada i da zaboli i nekada da bude prilično optrećujuća.

- Kao što znate, meni je zabranjen ulazak u Hrvatsku, zato što sam rekao vrlo jednostavnu istinu o Jasenovcu, o ustaškom pokretu u Hrvatskoj. Šiptari se vrlo retko ohrabre da mi dopuste da budem na prostoru Kosova i Metohije, a evo sad bi i islamisti Nasera Orića takođe da mi ''skinu glavu'' - kaže on, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Takav je posao, takav je žuvot, ja sam na to spreman i ne mislim da je to ništa značajno, važno i veliko i nisam se do sada ni oglašavao o tome, dodaje Vulin.

- O Naseru Oriću ću uvek svedočiti da je on krvolok, ubica, ratni zločinac - ističe Vulin dodajući da se njegov život, kao ni život njegove porodice neće zbog toga promenti.

Vulinu su putem bloga "idbalkan.blogger.ba" upućene teške uvrede i pretnje smrću.

U tekstu koji je okačen na tom blogu navodi se da je rat u Bosni bio "sveti rat" i kao takav "ne može biti zločinački", prenela je juče televizija "Most".

"Našeg komandanta Nasera Orića naziva zločincem i ubicom, kaurinski pas kako otvori usta tako laže i zbog toga mu preti smrt. Borili smo se protiv nevernika, a u slavu moćnog Alaha. Zato kaurinski psu prestani da lažeš. Bismaillah, ubićemo te!", piše na blogu.

Povezane vesti

 • Korisnik: Dado 7911
  03/01/2019 - 22:21
  Otiću je mesto iza rešetka kao i drugim ratnim zločinima!
 • Korisnik: mario
  03/01/2019 - 22:04
  Polako, stići će pravda sve zločince pa i Orića.
 • Korisnik: minja
  03/01/2019 - 22:03
  Sve ove pretnje su i sam dokaz da je Naser Orić zločinac.
 • Korisnik: Stevan
  03/01/2019 - 21:39
  Bravo avulin, svaka ti čast, upravo je tako kako kažeš!
 • Korisnik: Mitar
  03/01/2019 - 21:37
  Svaka čast Vulinu na hrabrosti i rešenosti da islamistima saspe istinu u lice.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi