Vuk Jeremić
Tanjug/Sava Radovanović
Vuk Jeremić

Tanjug/Sava Radovanović

Vuk Jeremić, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

* Narodnu stranku u Subotici napustilo više članova

* Kako kažu, ne žele da budu deo malverzacija

* Prema njenim rečima, stranku su napustili skoro svi "pioniri" Narodne stranke u Subotici

Farkaš se, kaže, među prvima učlanila u stranku Vuka Jeremića jer je želela da doprinese borbi za unapređenje života građana, a ispostavilo se, navodi, da su "svi radili za finansijski boljitak nekoliko ljudi".

Ona tvrdi da je uzak krug ljudi privatizovao subotičko povereništvo "u dogovoru sa funkcionerom Narodne stranke Borislavom Novakovićem i predsednikom Vukom Jeremićem".

Naredio poslušnicima - po svaku cenu ocrnite Mekalistera!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 27.08.2019. 12:23 - 27.08.2019. 12:36 Ne bira sredstva! Dragan Đilas, Foto: Youtube Printscreen Nezadovoljan što ga Evropska unija bez izbora nije postavila na vlast u Srbiji, lider opozicije, Dragan Đilas, naredio je svojim poslušnicima da se svakog dana pljuje Dejvid Mekalister.

"Opterećujuće je da se u više slučajeva međunarodnih afera pojavljuje Vuk Jeremić. Ispitivanje tih afera prevazilazi naše razmere, ali mi kao građani koji su čistog obraza ušli u politiku ne želimo da budemo deo takvih malverzacija", rekla je Farkaš na konferenciji za novinare.

Ona je dodala da je Jeremić za prvog čoveka Narodne stranke u Subotici postavio Vladimira Polovinu, za koga tvrdi da je "pljačkao i pretio” i protiv koga je, kaže, podneto nekoliko prekršajnih i krivičnih prijava.

 

“Tu ima dosta nejasnih stvari i poslova i mi ne želimo da budemo deo toga”, rekla je Farkaš i dodala da nije ni slutila da će se njihova politička borba svesti na borbu za lične ambicije Polovine.

“Ne želimo da budemo deo priče koja će naše iskrene motive bavljenja politikom baciti u drugi plan, a isturiti ljude koji imaju kriminalnu prošlost i velike frustracije”, rekla je Farkaš.

PROČITAJTE JOŠ:

Prema njenim rečima, stranku su napustili skoro svi "pioniri" Narodne stranke u Subotici. Ona je napomenula da su pojedini iz odbora Narodne stranke izmišljali i price o deci političkih protivnika da bi došli do cilja. Bivša članica Narodne stranke tvrdi da je u subotičkom odboru te partije ostalo svega sedam, osam ljudi. Za sada, kako je rekla, grupa građana čije je formiranje najavila, ne planira saradnju sa nekom političkom strankom.

BONUS VIDEO: Goran Vesić prognozira rezultat utakmice Jang Bojs - Crvena zvezda

 

Komentari (1)

Vladan

28.08.2019 15:02

Narodna stranka nije se pokazala na političkoj sceni da je u stanju da bilo šta ponudi narodu. Rukovodstvo koje ih je vodilo na čelu Vuk Jeremić je vodilo samo o sebi računa. Tako da nije nikakvo čudo što ih je u Subotici napustilo više članova.