Marijan Rističević
Alo!/Dejan Briza
Marijan Rističević

Alo!/Dejan Briza

Marijan Rističević, Foto: Alo!/Dejan Briza

* Na društvenim mrežama svaki dan trpi uvrede ljudi

* Pretili mu i ubistvom

* Najviše ga uvredio Sergej Trifunović 

Rističević, koji je jedan od najaktivnijih poslanika u Skupštini Srbije, aktivan je i na društvenoj mreži Tviter, gde je, zbog svojih političkih stavova, često na meti napada.

- Pretnje i uvrede dobijam svakodnevno, više ih ne prijavljujem. Kad sam prvi put prijavio pretnju ubistvom, davao sam dva puta izjavu policiji da bi tužilaštvo na kraju odustalo od gonjenja - započinje Rističević svoju priču za „Alo!“ i otkriva koje su najčešće uvrede sa kojima se suočava.

- Uglavnom vređaju i psuju po profesionalnoj osnovi, seljačkoj. Najčešće mi pominju pokojnu majku, a za mene uglavnom pišu šta će mi uraditi posle promene vlasti - dodao je poslanik i otkrio da ga je najviše zabolelo kada je Sergej Trifunović, glumac i lider PSG-a, da bi ga uvredio, na Tviteru napisao da je Rističevićeva pokojna majka kurva.

Poslanik i posle svih neprijatnosti ne planira da ugasi svoj nalog na Tviteru.

Pročitajte još:

- Društvene mreže postale su društvo psovača, po sistemu ko koga jače uvredi. Onima koji preteraju ja oprostim za sat vremena. Malo me nerviraju „N. N. osobe“, koje bez identiteta vređaju druge, a sam nedostatak identiteta ukazuje na nedostatak karaktera tih osoba koje često imaju po nekoliko naloga na društvenim mrežama - kazao je on.

Narodni poslanik za naš list otkriva da je zbog svojih političkih stavova imao brojne neprijatnosti i van parlamenta i društvenih mreža.

- Do sada su me tri puta pljunuli u gradu. Dobacuju redovno. Jednom su me kod Doma Narodne skupštine jurili motkom od transparenta - otkrio nam je Rističević.

Bonus video: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

 

Komentari (1)

branka

13.11.2019 12:53

ptimetila sam da je marjan najaltivniji na tviteru iz skupstine