Željko Mitrović
Vladimir Marković/Alo!
Željko Mitrović

Vladimir Marković/Alo!

Željko Mitrović, Foto: Vladimir Marković/Alo!

 *Vlasnik RTV Pink Željko Mitrović potpuno je demontirao profesora Rašu Karapandžu i srušio njegovu konstrukciju prozivanja na Tviteru

* Mitrović je nastavio sa pitanjima Karapandži da kaže sve o firmi CIF i prodajom neispravnog softvera bankama

* Umesto odgovora na pitanje od Karapandže je stigao odgovor da ide na "dug put", posle čega se više nije oglašavao

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović danas je potpuno demontirao profesora Rašu Karapandžu i srušio njegovu kompletnu konstrukciju sa kojom već godinama osporava doktorat Siniše Malog zbog čega je ovaj "Tviter profesor" iznenada odlučio da prekine "24 časovno" neprekidno tvitovanje.

Afera u koju je umešan profesor Karapandža trese Srbiju! Sve je išlo preko CIF-a i guvernera!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 30.09.2019. 20:19 - 30.09.2019. 20:47 Razotkrivena paučina laži Željko Mitrović, Foto: Vladimir Marković/Alo!

 

Naime, Željko Mitrović danas je imao novo suočavanje sa Karapandžom na Tviteru, kada je pred njega postavio konkretne informacije, na koje je tražio odgovor, ali koje nije dobio, osim stotine besmislenih tvitova sa kojim je "Tviter profesor" pokušao da sakrije po njega veoma neprijatna pitanja.

Profesor Karapandža o bujici svojih tvitova iznenada je potkačio i predsednika opštine Novi Beograda Aleksandra Šapića i njegov doktorat, a onda dao i nemušt odgovor na već postavljeno Mitrovićevo pitanje.

Tviter, Željko Mitrović, Karapandža

Printscreen Twitter

Tviter, Željko Mitrović, Karapandža, Foto: Printscreen Twitter

 

 

Međutim sat vremena kasnije pošto je na svom tviter nalogu Željko Mitrović ponovio pitanje Karapandži da jasno kaže sve o firmi CIF:

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Nagradno pitanje za profesora Karapandzu, ko je bio sa Šoškićem suvlasnik CIFa koji je političkim pritiskom terao banke da kupuju njihov softver RISKGUARD?

Tviter, Željko Mitrović, Karapandža

Printscreen Twitter

Tviter, Željko Mitrović, Karapandža, Foto: Printscreen Twitter

 

Umesto odgovora, opet je usledila lavina uvreda Karapandžih sledbenika, koji su i na drugo konkretno pitanje Mitrovića: 

"Koliko je prihodovao CIF prodajom softvera za kontrolu rizika, bankama uz pomoć političkog pritiska bivšeg guvernera, u koji nije implementiran rizik za građane od visokih kamata i kredita u švajcaracima?Koliko brate?" Počeli da pišu nove uvrede.

Raša Karapandža

Youtube

Raša Karapandža, Foto: Youtube

 

Međutim, Karapandža umesto sam da da konkretan i jasan odgovor u vezi CIF-a i RISKGUARD-a ostavio je samo kratak tvit sledeće sadržine: 

Tviter, Željko Mitrović, Karapandža

Printscreen Twitter

Tviter, Željko Mitrović, Karapandža, Foto: Printscreen Twitter

 

"Drugari, polećem na dug let. Čuvajte mi tvitoslaviju.", posle čega se više nije oglašavao, ali su zato njegovi sledbenici nastavili da zasipaju Tviter sa gomilom nesuvislih poruka.

BONUS VIDEO: Funkcioner Saveza za Srbiju Branko Miljuš ulazi u zgradu Rektorata