Vladimir Đukanović
Youtube/Printscreen
Vladimir Đukanović

Youtube/Printscreen

Vladimir Đukanović, Foto: Youtube/Printscreen

 

* Novo obraćanje javnosti Vladimira Đukanovića

* Komentarisao je TV duel Dragana Šutanovca i Boška Obradovića na N1

* Zapad samo istura SzS, ali u DS već ima svog čoveka  

Ponovo se oglasio Vladimir Đukanović na svom jutjub kanalu povodom televizijskog duela na N1 između Dragana Šutanovca i Boška Obradovića.

On kaže da taj duel nije gledao zato što je posebno fasciniran time, već kako bi uvideo s kim pre Zapad radi od njih dvojice iz opozicije.

Vladimir Đukanović, Jugoslav Ćosić

Printscreen

Vladimir Đukanović, Jugoslav Ćosić, Foto: Printscreen

- Pažljivo sam odmeravao svaku rečenicu koju je rekao Obradović i koju je rekao Šutanovac. Vidim da je krenulo ozbiljno sukobljavanje između ovog dela Demokratske stranke, prilično obrazovanog dela DS na čijem čelu su upravo ova ekipa iz Skupštine - Gordana Čomić, Balša Božović, Aleksandra Jerkov, čini mi se sad sve više i Šutanovac i ostatka Saveza za Srbiju i to uopšte nije slučajno - tvrdi Đukanović.

- To može da bude veoma opasno po samu vlast - upozorava Đukanović i dodaje da je "Zapad Savez za Srbiju isturio kao prethodnicu, kao potpune ludake koji se ponašaju na nivou nacista iz tridesetih godina".

Vladimir Đukanović

Printscreen/Youtube

Vladimir Đukanović, Foto: Printscreen/Youtube

Đukanović je naglasio da su to metodi zastrašivanja, linčovanja, dok sa druge strane rade da naprave nekakvu umivenu opoziciju sa obrazovanim svetom koja će u doglednoj budućnosti iznedriti dobrog lidera koji bi otprilike trebalo da pobedi Srpsku naprednu stranku, upozorava Đukanović.

- Zapadne ambasade očito igraju na dva koloseka po pitanju opozicije u Srbiji i pripreme omče oko vrata Aleksandru Vučiću - rekao je Đukanović.

Pročitajte još:

On ukazuje na činjenicu da "nesrećne ljude iz Saveza za Srbiju koriste kao korisne idiote da uteruju strah Vučićevim saradnicima i pristalicama Srpske napredne stranke, dok sa druge strane pripremu tzv. umivenu opoziciju na čelu sa ljudima koji su danas mahom poslanici Demokratske stranke".

- Njima će verovatno pridodati Borisa Tadića i na taj način pokušati da ožive staru Demokratsku stranku sa prilično politički pismenim svetom koji će za koju godinu moći uspešno da bude takmac Vučiću - smatra on.

Užasna slika je poslata iz Beograda, da se spaljuju knjige i to knjiga koja nikoga ne vređa!

AUTOR: Alo.rs/Tanjug/A.M. DATUM I VREME: 15.10.2019. 19:30 Reakcija Aleksandar Vučić, Foto: prinstskrin Znate li bilo šta gore od spaljivanja knjiga, zapitao je predsednik Aleksandar Vučić i dodao da je sinoć iz Beograda poslata užasna slika. Vučić je to rekao upitan da komentariše ponašanje opozicije koja je sinoć spalila knjigu Gorana Vesića, tokom promocije u centru grada.

- Za sada im još uvek traže lidera, ali podsećanja radi Balša Božović je nedavno bio na "prepariranju" u Nemačkoj gde je navodno mesec i nešto dana bio na tzv. školovanju - zaključuje Vladimir Đukanović.

BONUS VIDEO: Đilasove pristalice pokušale da linčuju Marka Ilića

 

 

 

Komentari (13)

Rista

16.10.2019 12:17

Mnogima u svetu smeta jaka i stabilna Srbija, ucinice sve da sklone coveka koji je glavni faktor stabilnosti citavog regiona - Vucica... Sta god radili boricemo se, Srbi moraju biti slozni, jedino tako cemo pobediti.

Petra

16.10.2019 12:18

Narod je taj cija je rec poslednja, videcemo, narod je uz predsednika Vucica!

Bojan

16.10.2019 12:23

Zapadu nikako ne odgovara jaka Srbija sa Aleksandro Vučićem na čelu koga poštuje ceo svet. Biće teško izoriti se sa njima, ali narod ipak ima poslednju reč.

Marija

16.10.2019 12:30

Oduvek su strane agenture spijunirale srpske vodje!

Eto

16.10.2019 12:31

Pa i vreme je!

ceca

16.10.2019 12:44

Igre zapada su otkrivene, hoće da nadju svog čoveka koji bi pobedio Vučića.

ceca

16.10.2019 12:47

Vucic u Srbiji nema alternativu. I pored pritiska zapada narod Srbije zna koga će podržati na izborima.

Goran

16.10.2019 13:03

Mora da se jednom iskristališe kulturan svet koji zna šta je parlamentarnizam.. Treba da postoji jaka opozicija i treba da budu akteri političke scene.

Fodor

16.10.2019 13:05

Djukanović je apsolutno u pravu. Neće ljudi da im vredja niko inteligenciju sa Boškom Obradovićem.

Milan

16.10.2019 13:06

Nećemo dopustiti da nam Zapad diktira našu budućnost.

Deki

16.10.2019 14:15

Ко зна какву ујдурму они могу да направе! Али ћемо одолети,као и до сада!

DRAGI

16.10.2019 14:20

dok je narod taj koji bira,niko nemože našem prdsedniku ništa.

Milica

16.10.2019 14:24

Mogli smo predpostaviti da Zapad silno želi da pronađe pogodnijeg lidera od Vučića, nekog koji bi ispunjavao njihove želje. Možda na tome rade, ali to im skoro neće poći za rukom. Srbija stoji uz Vučića više nego što oni mogu i da pretpostave!