Dragan Đilas, Vuk Jeremić
Alo / Vladimir Marković
Dragan Đilas, Vuk Jeremić

Alo / Vladimir Marković

Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Foto: Alo / Vladimir Marković

On je za Đilasa rekao da se obogatio kriminalom, a da sada glumi političi progon.

Šta očekivati od čoveka koji na polici ima Hitlerov "Majn kampf" nego da se, kada bi u nekoj bajci došao na vlast, ponaša kao čovek iz gore pomenute knjige". Dakle da se ponaša kao Adolf Hitler - da ubija, osniva koncentracione logore, pokuša da uništi čitave narode... Ovo je, verovali ili ne, o Draganu Đilasu, predsedniku Stranke slobode i pravde, izjavio član predsedništva Narodne stranke Bogdan Stojanović.

Stojanović je izneo još niz uvreda na Đilasov račun, a krenuo je od knjige koju je video da stoji na polici Đilasovog stana.

Bogdan Stojanović

Printscreen

Bogdan Stojanović, Foto: Printscreen

Bogdan Stojanović, član predsedništva Jeremićeve stranke su tu nije zaustavio, nego je nastavio sa iznošenjem činjenica građanima Srbije, a ko bolje poznaje Dragana Đilasa, nego najbliži saradnik Vuka Jeremića, sa kojim je do skoro kovao političke planove.

"Najveća greška opozicije bio je vetar u leđa takvom čoveku na gradskim izborima 2018. godine. Sada kada je dovoljno unazadio opoziciono delovanje i kada sam zna da neće pobediti ni na najslobodnijim izborima, ima samo jedan motiv, a to je da sačuva stečeni kapital. Jer, sada je njegovo hapšenje politički progon, a ne privođenje pravdi lica koje je zloupotrebivši službeni položaj protivpravno steklo imovinsku korist. Tvrdim da kada bi u nakoj bajci Dragan osvojio vlast, ponašao bi se kao čovek iz gorepomenute knjige", napisao je Bogdan Stojanović.

Rat u opozicionim redovima ne jenjava, a kakav će epilog dobiti čitava pričama, videćemo narednih dana.