Milutin Mrkonjić
Alo!/R. Ristić
Milutin Mrkonjić

Alo!/R. Ristić

Milutin Mrkonjić, Foto: Alo!/R. Ristić

Bivši ministri Mlađan Dinkić i Milutin Mrkonjić sastali su se početkom leta sa albanskim biznismenom Taipom Sadikajem u bašti jednog poznatog stranog hotela u Beogradu, a tema razgovora su bili zajednički poslovi od Slovenije, preko Srbije, pa do Kosova. Dinkić je tada, kako smo saznali, izrazio zainteresovanost za poslovnu saradnju sa Sadikajem, a Mrka mu je bio glavni posrednik u pregovorima, budući da je prijatelj sa Sadikajem.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ova naša priča odjeknula je poput bombe u sprskoj javnosti, Mrkonjić je danima pokušavao sve da demantuje, pravdao se da na slikama uopšte nije on, potom da je Dinkića slučajno sreo... Nakon što se bura stišala, nekadašnji ministri ponovo su uslikani zajedno.

Ovog puta ih je, umesto Albanca, spojila pevačica Ana Bekuta, Mrkonjićeva izabranica, koja je u četvrtak uveče održala koncert u Centru „Sava“. Anin nastup Mrkonjić je pratio iz prvog reda, dok je u drugom bio upravo Mlađan Dinkić. To i ne treba da čudi, s obzirom na to da Dinkić piše pesme za Bekutu. Njih dvojica uživali su u muzici, pevali uglas, đuskali i pričali anegdote.

Mlađan Dinkić

Alo!/Rajko Ristić

Mlađan Dinkić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Podsećamo i da je Mrkonjić kada je objavljena naša priča o njegovom i Dinkićevom susretu sa albanskim tajkunom pokušao da se opravda time da se tada razgovaralo o Aninim pesmama.

- U taj hotel nisam ušao nikada, već tada prvi put. Dinkić i ja smo govorili, ako mogu da kažem, o pesmama. Mlađa na zadnjem CD-u Ane Bekute ima tri divne pesme, od kojih je jedna najlepša, i o tome smo malo ćaskali, pričali i stvarno možda ispadne neki posao od toga - nova pesma za Anu Bekutu - rekao je Mrkonjić.

On je potvrdio da je biznismen Sadikaj njegov poznanik, ali da se slučajno našao u njihovom društvu.

- Sedeću sa svakim dok sam živ - rekao je on.