Ivica Dačić
Printscreen
Ivica Dačić

Printscreen

Ivica Dačić, Foto: Printscreen

 

Hrvatskom ministarstvu spoljnih poslova bolje bi bilo da se pozabave time što njihova predsednica sramno ćuti posle prebijanja Srba u Uzdolju i Đevrskama, poručio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Stefanović odbrusio Hrvatima, a onda otkrio zašto su udarili na vlast u Srbiji

AUTOR: Alo.rs/Tanjug/I.L. DATUM I VREME: 25.08.2019. 16:52 "Danas imamo predsednika Srbije, koji se bori za svoju zemlju i za poštovanje svih nacionalnih manjina u našoj zemlji" Nebojša Stefanović, Foto: Printscreen Mislim da Hrvatska pre svega ima problem sa Aleksandrom Vučićem zato što je predsednik svoje zemlje, koji misli svojom glavom i koji se bori za nacionalne interese Republike Srbije, izjavio je danas Tanjug potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, reagujući na saopštenje Ministarstva inostranih i evropskih poslova Hrvatske.

 

- Ili bi možda i ona dohvatila motku da tuče decu u kafiću koja gledaju Zvezdu pošto se nedavno pohvalila da joj je žao što za vreme "Oluje" nije uzela pušku da valjda puca u svoje građane - Srbe - komentarisao je saopštenje ministarstva iz Hrvatske u kojem su kritikovali način na koji je predsednik Aleksandar Vučić govorio o napadu na Srbe u Kninu.

Pročitajte još:

 

- Stvaraju antisrpsko raspoloženje u Hrvatskoj, što rezultira napadima na Srbe. Licemerno zvuče njihova zalaganje za prava Hrvata u Srbiji u situaciji kada se Srbi napadaju zato što gledaju prenos utakmice Crvene zvezde. To se u Srbiji nikad ne bi desilo, niti bi predsednik Srbije ćutao na takve napade. Predsednik Vučić se iskreno zalaže za unapređenje dobrih odnosa sa Zagrebom, ali oni svakim danom pokazuju da im do toga nije stalo i da se stalno vraćaju u prošlost - rekao je Dačić.

Inače, Vučić je u subotu poručio da ne razume kada Hrvati govore o velikosprskoj agresiji kada je broj žrtava dva naroda neuporediv (posebno u Drugom svetskom ratu) i pitao da li Srbija stalno treba da govori da se u Jasenovcu desio genocid.

Bonuss video: Snimak autoputa Miloš Veliki dronom