ĐILAS I HRVATI ZAJEDNO U KAMPANJI Moramo Srbiju predstaviti kao okupatora na Balkanu!

Portal koji je pod evidentnom kontrolom Dragana Đilasa, pokušava Srbiju da predstavi kao okupatora na Balkanu koji kuje planove.

Dragan Đilas
Dragan Đilas, Foto: Printscreen

Prenet je deo teksta koji je objavio hrvatski medij, da navodno dolazi do "prekrajanja granica" na Balkanu i kako lobiranjem dolazi do pokušaja da se razdvoje Sarajevo i Banja Luka, a "Jutarnji list" pokušava da otkrije šta stoji iza ideje Slovenije, odnosno "kako Orban i Vučić preko Janše guraju opasan plan".

Kako navodi Jutarnji list, posebno je osetljiva tema navodnog non-pejpera koji je slovenački premijer Janez Janša poslao u Brisel. 

Svim ovim informacijama se podižu tenzije u regionu i stvara atmsfera veštačkog rata, a Srbija predstavlja kao okupator na Balkanu.

Kako piše Jutarnji, njihovi neimenovani izvori su naveli da "tamo gde ima dima, ima i vatre", te da svakako postoji mogućnost da je reč o politici iza koje stoje mađarski premijer Viktor Orban i Aleksandar Vučić.

Podmukla saradnja nestabilne opozicije, sa Draganom Đilasom na čelu, sa hrvatskim medijima govori kako je njihova mržnja prema svojoj zemlji i sopstvenom narodu sve veća i kako ne prezaju ni od čega.

Povezane vesti

 • Korisnik: Balkan
  17/04/2021 - 17:51
  Nikada nisam bio ljubitelj onih koji na bazi jednostranih informacija grade svoj indentitet a to se po kometarima uvke lepo moze videti. Bilo bi lepo kada bi ste se probudili, mozda biste nesto vise shvatili i razumeli. Da li vi stvarno mislite da bi neko mogao toliko da opstane a da je stvarno toliko pokrao i toliko prica negativno o svojoj drzavi, prst na celo, mozda vam dodje nesto i u pamet odozdo. Pod uslovom da procitate sto napisah ako se objavi. Ziveli
 • Korisnik: Vesna
  15/04/2021 - 10:24
  Ko jos smatra da je Djilas u politici.
 • Korisnik: sara
  15/04/2021 - 10:05
  Mogli bi hrvati da pozovu Đilasa, za bolju saradnju u Hrvatsku, da i tamo pokrade, koji milion!!!!.
 • Korisnik: Goran
  15/04/2021 - 09:50
  Dali nas presednik zna sta se na Zapadu radi sa ovakvim sto uništavaju državni interes i onima koji su oštetili Drzavu sa stotine miliona .Mislim da se nezna odgovara pred krivičnim sudom za vele izdaju i korupciju.
 • Korisnik: Goran
  15/04/2021 - 09:10
  Ne razumem. Mozda sam ja glupa osoba, ali kako je moguce da neko ko toliko seje mrznju protiv svog naroda, radi protiv interesa svoje drzave, trudi se da unisti imidz svoje drzave, pokusava da srusi ustavni poredak, pokusava da izvede drzavni udar, nelo ko je pokarao celu drzavu za nesto ispod milijardu evra, seta i dalje slobodan i bez ikakvih sankcija?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi