Boško Obradović
Tanjug/Zoran Žestić
Boško Obradović

Tanjug/Zoran Žestić

Boško Obradović, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Tek što je nasilnik iz Čačka danas objavio pretnju kako će pozatvarati medije koji mu ne odgovoraju i pohapsiti novinare koji radije pišu istinu od hvalospeva o njemu i njegovim propalim protestima, naprasno se, kao sasvim slučajno, oglasio i Milov mali od palube, ministar kulture Crne Gore Aleksandar Bogdanović, koji je pozvao je Agenciju za elektronske medije da preduzme mere iz svoje nadležnosti zbog višemesečne negativne kampanje koju protiv Crne Gore posredstvom kablovskih operatera sprovode televizije Pink i Hepi, i tražio da ti mediji budu sankcionisani!

Pročitajte i ovo:

 

Teško da je ova kampanja pokrenuta u isto vreme slučajnost, u to više i najnaivniji ne veruju, a cilj je ugasiti sve nepodobne medije, a novinare oterati u zatvor.

Milo Đukanović

Tanjug

Milo Đukanović, Foto: Tanjug

Da podsetimo, predsednik pokreta Dveri Boško Obradović, jedan od organizatora najneuspešnijeg skupa opozicije u istoriji, i čovek koji je poznat po prebijanju novinarki i napadima na predsednicu Skupštine Srbije Maju Gojković i državnu sekretarku u MUP Dijanu Hrkalović, najavio je da će danas početi šetnju "stazama Vučićevih laži" tokom koje će "obići mesta koja su simboli stanja u medijima danas u Srbiji".

- Danas krećemo malo ranije na protest. Idemo Stazama Vučićevog medijskog kriminala i zločina: od TV PINK, preko REM do Informera, a onda na Plato u 18 i svi zajedno do RTS. Ko voli duže šetnje - mi krećemo od 16 ispred TV PINK. Kad vidite Željka Mitrovića u zatvoru - to su promene! - napisao je on.

 

Komentari (5)

Ana

19.01.2019 14:20

Obradovic je stvarno prolupao, sta drugo reci na ovu glupost, on ce nekog da ugasi, a bas i to da vidimo.

Tifani Rok

19.01.2019 14:21

Bruka i sramota!

Nela

19.01.2019 14:22

Ja bi da organizujem jedan protest ispred N1 i DANAS.... kako bi to bilo dobro.

peca

19.01.2019 14:22

Sjajan je ovaj huliganski i nasilnički program Saveza

Lela

20.01.2019 08:27

Zaista sramno ponasanje....