LOŠE VESTI ZA KAPETANA DRAGANA Mora u karantin!

U subotu napušta zatvor

Kapetan Dragan Vasiljković
Kapetan Dragan Vasiljković, Foto: Profimedia

Sve što je bilo isplanirano za dolazak Vasiljkovića poremetila situacija uslovljena korona virusom, kao i da će on verovatno biti obuhvaćen merama kao i svi ostali srpski državljani koji se vraćaju iz inostranstva.

Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, u subotu napušta zatvor u Hrvatskoj, ali će po dolasku u Srbiju morati u karantin zbog pandemije korona virusa, potvrdio je direktor Dokumentaciono-informacionog centra "Veritas", Savo Štrbac.

On je rekao da je sve što je bilo isplanirano za dolazak Vasiljkovića poremetila situacija uslovljena korona virusom, kao i da će on verovatno biti obuhvaćen merama kao i svi ostali srpski državljani koji se vraćaju iz inostranstva.

Kapetan Dragan
Kapetan Dragan, Foto: Associated Press

- Sudbina se poigrala s njim da nakon zatvora u Australiji i Hrvatskoj mora ponovo u jednu vrstu izolacije, bez slobode kretanja. Ne znam nikoga u Hrvatskoj, ni od Srba, ni od Hrvata, da je odslužio celu kaznu - rekao je Štrbac.

 - On je izdržao 13,5 godina koliko mu je i presuđeno. Nije imao sreću da izađe posle dve trećine i sada opet ide u izolaciju i to je potpuno izvesno. Ne znamo gde će i koliko dana će to biti. Verovatno do 28 dana - rekao je Štrbac.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi