Miša Ognjanović
Tanjug/ Sava Radovanovic
Miša Ognjanović

Tanjug/ Sava Radovanovic

Miša Ognjanović, Foto: Tanjug/ Sava Radovanovic

- Vukadinović jeste advokat, ali nije bio stalno zaposlen u toj kancelariji, već je nekada nešto pomagao Miši - naveli su juče za „Alo!“ naši dobro obavešteni izvori. Gnusna poruka koju je Vukadinović uputio Vučićevoj ćerki juče je šokirala advokate.

- Ako je to napisao, to je strašno. Mislim da bi zbog toga trebalo da odgovara pred Advokatskom komorom. To je nedostojno istupanje i uvreda advokature - poručio je za „Alo!“ advokat Toma Fila.

Sibin Vukadinović

Printscreen/Facebook

Sibin Vukadinović, Foto: Printscreen/Facebook

Vladimir Đukanović, advokat i narodni poslanik, izneo je juče nepoznate detalje o Sibinu, navodeći da ga poznaje još od fakultetskih dana, kao i da ne može da veruje da je sramni tvit njegovih ruku delo.

- Sibina Vukadinovića poznajem još od kada smo davnih godina studirali na Pravnom fakultetu. Bio bih neiskren kada bih napisao da se radi o nekom bezveznjaku ili iščašenom tipu. Sećam se veoma dobro sjajnih akcija koje je sprovodio sa Srđanom Nogom kroz organizaciju „Nomokanon“ - kazao je Đukanović i istakao da Sibina dugo nije video.

Sibin Vukadinović

Printscreen/Facebook

Sibin Vukadinović, Foto: Printscreen/Facebook

- Šokiralo me je to što je napisao za ćerku Aleksandra Vučića. Hoću da verujem da to nije njegovih ruku delo. Hoću da verujem da on to nije pomislio. Hiljadu puta ću napisati i reći - koliko god da se sa nekim ne slažeš, nikada ne napadaj porodicu, posebno ne decu. Za naša neslaganja, ako ih ima, naša deca nisu kriva. Posebno je jezivo ako tako nešto napišeš za ćerku. Dobro se zna koliko su očevi osetljivi na ćerke. Lično, bogu hvala, otac sam ženskog deteta, a ako bog da biće uskoro i još jedna tatina mezimica, i zaista ne postoji tako jaka ljubav i povezanost kao između oca i ćerke - poručio je Đukanović.

Tužilaštvo pokrenulo istragu!

Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal pokrenulo je istragu povodom bestijalnog tvita Sibina Vukadinovića, saradnika Boška Obradovića, lidera Dveri, kojim je gnusno vređao ćerku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, preneli su juče mediji.