Ana Brnabić
Tanjug Sava Radovanovic
Ana Brnabić

Tanjug Sava Radovanovic

Ana Brnabić, Foto: Tanjug Sava Radovanovic

Međutim, prema našim informacija iz sale, pojedinim funkcionerima, i to onima koju su maštali o njenoj fotelji, podizanje ruke preteško je palo, te su to uradili sa kiselim osmehom i na jedvite jade. Ali i samo da se ne bi izdvajali i time pokazali da su uvređeni što ih predsednik ne smatra dovoljno dobrim za tako važnu funkciju...

Ne propustite i:

Politički analitičar Branko Radun za naš list ističe da je bilo očekivano da će na sednici Predsedništva biti onih naprednjaka koji će se zbog predloga da Ana dobije još jedan mandat osetiti „iznenađeno i uvređeno“.

Jorgovanka: Za Anu bih podigla obe ruke

Guvernerka NBS-a Jorgovanka Tabaković izjavila je juče da je odluka da Ana Brnabić bude mandatar za sastav nove vlade dobro rešenje i da su dosadašnji rezultati koji su postignuti s njom na čelu vlade opravdali očekivanja.

- Lično bih, da sam u takvoj poziciji, za nju podigla ne jednu, već dve ruke da bude mandatar - rekla je Tabakovićeva za TV „Prva“.

Nedimović: Videćemo da li ću biti ministar

Upitan da li će biti ministar poljoprivrede i u novoj vladi, Branislav Nedimović je odgovorio da je to pitanje za Anu Brnabić, a na pitanje da li bi to želeo, on je rekao da najviše voli da radi u svom gradu - Sremskoj Mitrovici, ali da stoji na raspolaganju.

- Videćemo šta će biti sledeće nedelje - dodao je, navodeći da je Brnabićeva najbolje rešenje za mandatara u ovom momentu.

Komentari (1)

Mile Jagodinac

07.10.2020 12:05

Mona se borila i radila dobro zasluzuje.