Radoslav Milojičić Kena
Facebook
Radoslav Milojičić Kena

Facebook

Radoslav Milojičić Kena, Foto: Facebook

Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke, istakao je da veruje da će se podrška Savezu za Srbiju, sa drugim opozicionim strankama, potvrditi i na sednici Glavnog odbora DS-a, a poslanik DS-a Radoslav Milojičić Kena je poručio da ne zna da li da na sednicu Glavnog odbora ponese samo sliku Ratka Mladića ili mora da nosi i Putinovu, kako bi ispoštovao buduću koaliciju.

Haos u DS-u se i dalje nastavlja. Zoran Lutovac i juče je nastavio da negira da u toj stranci postoji raskol.

- Dezinformacije o puču putem režimskih medija plasiraju oni koji brinu isključivo o sopstvenom interesu. Podrška Savezu je opšta i stabilna širom Srbije i to će se potvrditi na sednici Glavnog odbora - kazao je juče novopečeni lider demokrata.

Dragan Đilas i Zoran Lutovac

Printskrin

Dragan Đilas i Zoran Lutovac, Foto: Printskrin

Da su Lutovčeve tvrdnje daleko od istine, juče je pokazala izjava Radoslava Milojičića Kene, poslanika i člana rukovodstva Demokratske stranke.

- Stranačke stvari komentarišem na stranačkim organima. Dolazim u nedelju na sednicu Glavnog odbora, ali ne znam da li da ponesem samo sliku Ratka Mladića ili moram da nosim i Putinovu kako bih ispoštovao koaliciju - naglasio je Milojičić, koga su prethodne nedelje izbacili iz Viber grupe „Glavni odbor“ samo zato što se usudio da postavi pitanje.

- Posle 28 godina borbe za očuvanje osnovnih demokratskih vrednosti, poštovanje različitog mišljenja, poštovanje slobode govora, DS vode oni koji iz Viber grupe „Glavni odbor“ izbacuju ljude jer su se usudili nešto da pitaju - napisao je poslanik na svom nalogu na društvenoj mreži Fejsbuk.

Podsetimo, tu nije bio kraj ovoj smehotresnoj situaciji jer su, kako „Alo!” saznao, pojedini članovi te sada već čuvene Viber grupe dobili su upozorenje pred izbacivanje.