Željko Mitrović
Vladimir Marković/Alo!
Željko Mitrović, Foto: Vladimir Marković/Alo!

- Od pet šlepera u subotu, ja ću svirati na plavom koji ce biti bez rufa, dva ce biti za zvučne stubove, jedan reportažni i jedan agregatski. Dobra muzika, ljubav, dance devojke i baloni! STOP VIOLENCE, JUST LOVE! - napisao je Mitrović na Tviteru.

Pročitajte još:

Mitrović je pre nekoliko dana najavio da kreće na turneju pod nazivom "Stop violence, just love", sa jakim ozvučenjem, jačim nego što je bilo ispred TV Pink prošle subote.

- DJ ŽEX se sprema na turneju STOP VIOLENCE JUST LOVE, upravo se spremaju posebni kamioni za oko 500.000 w snage sto je 9db više nego pred Pinkom! Kad neće breg Muhamed onda će Muhamed bregu! - napisao je tada Mitrović.

 

Podsetimo, uz muziku, posluženje i jasnu poruku "Stop nasilju, samo ljubav", Željko Mitrović i veliki deo zaposlenih TV Pink su bili spremni da dočekaju najavljene demonstrante predvođene Draganom Đilasom, Boškom Obradovićem i Vukom Jeremićem. Protest je bio zakazan ispred zgrade TV Pink, ali se na okupljanje pripadnici opozicije nisu pojavili.

Mitrović je održao obećanje i priredio je žurku za zaposlene, koji su se u velikom broju, našli u zgradi TV Pink u subotu, dok su se najavljeni gosti predomisli i pogazili dato obećanje, što i ne čudi 

S obzirom na to da je DJ Žex i njegov set naišao na odlične rekacije, verujemo da će i njegova turneja biti podjednako uspešna, a demonstranti će imati tu sreću da ih u stopu prati kamion STOP VIOLENCE JUST LOVE sa kog će im muziku puštati upravo DJ Žex.