BEZUMLJE OPOZICIJE! Mirković: Zloupotreba dece u političke svrhe za svaku osudu!

Dečak od 14 godina koji pali i gazi sliku ministra Šarčevića kvalifikovao se za lidera izrežiranih protesta

Aleksandar Mirković, SNS,
Aleksandar Mirković, SNS,, Foto: Tanjug/Bojan Stekić

Najnovija epizoda bezumlja dela opozicije koja nakon zloupotrebe srednjoškolaca i studenata, sada zloupotrebljava tek svršene osnovce, znak je da se upale svi crveni alalrmi u drštvu i da se već jednom Đilasu, Jeremiću, Obradoviću, žutoj patki i ostalim ljudima patološki željnih vlasti, kaže dosta.

Dečak od 14 godina koji pali i gazi sliku ministra Šarčevića kvalifikovao se za lidera izrežiranih protesta, jer je nastavnici hemije pretio ubistvom zbog jedinice koju je dobio.

Do juče on i njegovi drugari koji nisu ni čuli za gospodina Šarčevića, danas su podstrekivani i njima su komandovali aktivisti žute patke, podržani funkcionerom Jeremićeve stranke, po napadu na penzionera koji mu je uzvratio nokautom, slika su i prilika bolesne želje okupljenih u SzS da se dočepaju vlasti.

NOVA DRAMA OKO PRIJEMNOG I kombinovani test provaljen?! Fotografije kruže internetom, OVO je dokaz (FOTO)

Ovakva najodvratnija zloupotreba dece u političke svrhe zarad dobijanja nekakvog političkog poena, apsolutno je nedopustiva i za svaku osudu.

Kako su ovakve stvari jako ozbiljne i prevazilaze zdrav razum, neophodno je da se pod hitno oglase zaštitnik građana, organizacije koje se bave zaštitom dece i pravima deteta, NVO sektor, kao i lideri SzS kako bi osudili ili se ogradili od ovako nečuvene manipulacije decom, a sve zarad promene vlasti.

Svako prećutkivanje, neoglašavanje Đilasa, Jeremića, Obradovića ovim povodom biće još jedan dokaz da iza svega toga stoje oni koji u nedostatku bilo kakvog programa, rešenja, rezultata iza sebe, neće prezati ni od čega kako bi se dokopali fotelje.

NASLEDNIK ČOVEKA ZA PRLJAVE POSLOVE Sin Đilasovog kuma predao zahteve maturanata! Evo ko je čovek koji se u SVE MEŠA!

Bio bih srećan kada bih znao da se ovakve stvari više neće ponavljati, ali svi dosadašnji primeri nadapa, nasilja, mržnje, usmereni prema Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci, jasno pokazuju da iz redova SzS možemo očekivati još ko zna kakve bolesne akcije i performanse.

Šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda

Aleksandar Mirković

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi