Aleksandar Mirković
Tanjug
Aleksandar Mirković, Foto: Tanjug

 

Šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković izjavio je gostujući u Vestima Studija B da ništa sem mržnje prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću nije moglo udružiti Dragana Ðilasa i Boška Obradovića koji su izdali zajedničko saopštenje u kome negiraju svoju poveznost sa narko mafijom. Sve smo čuli u tom saopštenju, samo ne i šta je laž pa, neka nam konkretno kažu da li satanizuju poštene policajce jer je uhapšen Mladen Novaković Tocilo sa sve 77 kilograma heroina, kum Boška Obradovića – rekao je Mirković.

Građane Srbije šokirala je informacija o vezama Dragana Đilasa sa Milanom Dabovićem, osuđenim narko dilerom. S druge strane Boško Obradović ćuti o kumovskim vezama sa Mladenom Novakovićem Tocilom, koji je već robijao, a u novembra je uhapšen jer je kod njega pronađeno 77 kilograma heroina. Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda, rekao je u Vestima Studija B da uvek u takvim situacijama od Dragana Đilasa, Boška Obradoviča i Vuka Jeremića, umesto odgovora dobijamo kampanju i da je šablon uvek isti. Kad god se suoče sa argumentima i istinom, počinju da glume žrtvu a nijednim svojim saopštenjem, izdatim juče, nisu je demantovali.

Boško Obradović, Foto: prinstskrin

 

 

„Boško Obradović ima ambiciju da, u Đilasovoj podeli vlasti, postane budući ministar unutrašnjih poslova i prvi potpredsednik Vlade, verovatno da bi njegovi prijatelji i kumovi imali protekcije. On iznosi niz laži na račun Gorana Papića, zamenika načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, koji je rukovodio akcijom hapšenja Đilasovog šuraka Milana Dabovića“, kaže Mirković. Svi napadi na policiju od strane Đilasa, Obradovića, Jeremića nisu slučajni, smatra Mirković. „Konstantni napadi na policiju i ministra policije, a sada i napad na inspektora koji je sklonio 2 kg kokaina sa ulice prilikom hapšenja Dabovića, i samo radio svoj posao, je dokaz građanima da se iza masnih laži kriju razni šuraci i kumovi koji su švercovali pozamašne količine kokaina i heroina. Žalosno je što te ljude pljuju oni koju su rečima i delima dokazali da su najgori po našu zemlju poput Đilasa, Jeremića, Obradovića“, smatra Mirković. Sa druge strane, Boško koji je više puta uhvaćen u lažima i savest mu nije čista, o hapšenju Novakovića ćuti. Zašto?“, pita se Mirković.