Aleksandar Mirković, SNS,
Tanjug/Bojan Stekić
Aleksandar Mirković, SNS,

Tanjug/Bojan Stekić

Aleksandar Mirković, SNS,, Foto: Tanjug/Bojan Stekić

Prebogati tajkun Dragan Đilas svoju histeriju i nervozu zbog istrage oko trgovine sekundama na državnoj televiziji sa njegovim firmama, a u vreme dok je bio visoki državni i funkcioner DS-a, ne može da sakrije pa je počeo da laže još više nego obično.

Dakle, prevejani lažov Dragan Đilas i dalje ne daje odgovor kako je od 74.000 evra koje je doneo iz Češke došao do toga da sada u nekretninama ima 25 miliona evra. Prosto je neverovatno da taj čovek bez grama sramote danas izjvi da ima manje nego kada je ušao u politiku. Neka samo objasni kako je 1.649 kvadrata, koji vrede 25 miliona evra koje danas ima, manje od ženine kuće od 100 kvadrata iz koje je počeo svoju političku karijeru 2004. godine.

Kakav je besramni lažov dokazao je ponovo, o svemu je pričao i svakog je napao i pljuvao, ali još nikako da objasni kako se za manje od deset godina od slabog preduzetnika postaje jedan od najbogatijih ljudi u ovom delu Evrope. Kako se sada ispostavlja, njegove tri firme iz Češke koje su ugašene ili u procesu likvidacije obezbedile su mu 74.000 evra dok je ove silne, prijavljene milione evra, sticao gle čuda, pralelno dolaskom u DS i na vlast.

Da je medijiski magnat i da je zarobio sve medije, a pogotovo njihov reklamni prostor, pisala je još pokojna Verica Barać u svom izveštaju, u kome je Dragana Đilasa takođe označila kao apsolutnog gospodara štampanih i elektronskih medija.

Za sva pitanja i provere stojim uvek na raspolaganju Draganu Đilasu, tom propalom političaru, ali samo pod dva sitna uslova. Prvi je da kada se ponovo dokaže da laže, povuče se iz političkog života jednom za svagda, a drugi, samo da svim građanima Beograda i Srbije, prostom matematikom i brojkama, za koje sam kaže da je stručnjak, objasni kako je od propalog preduzetnika sa tri ugašene ili u procesu gašenja firme koje su zaradile svega 74.000 evra došao do 25 miliona evra u nekretnintama, koje je on lično prijavio.

Koliko god lagao, mrzeo i napadao Dragan Đilas, istragu o zloupotrebama u RTS-u neće moći da zaustavi kao i to da se bliži dan kada će morati da prizna da je svoj položaj iskoristio, zloupotrebio da sebi omogući bogaćenje.

Taj dan sa nestrpljenjem očekujemo kao i dan izbora kada će politika razvoja, napretka, novih fabrika i radnih mesta koju sprovodi Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka još jednom ubedljivo pobediti politiku laži, mržnje, nasilja, afera i nesposobnost koju predstavljaju Đilas, Jeremić, Obradović i ostali njima slični.

Šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda

Aleksandar Mirković

Pročitajte još: