Aleksandar Mirković
Promo/Beograd SNS
Aleksandar Mirković

Promo/Beograd SNS

Aleksandar Mirković, Foto: Promo/Beograd SNS

 

 

"Vuk Jeremić, licemer svetskog kalibra sa lažnom brigom za Srbiju i građane, sve je rekao u jednom telefonskom razgovoru u kojem je pokazao oduševljenje što je „jebao majku Srbiji“.

Ne postoji američki interes koji takozvani patriota Vuk Jeremić još u vreme svog mandata nije ostvario. Treba li da ga podsećam da je upravo on kum kosovske nezavisnosti i da je jedan od omiljenih srpskih političara kom se svako malo zahvaljuju u Prištini.

Pročitajte još:

 

Seća li se Jeremić Vuk, ili da ga podsetim, da je doneo skandaloznu odluku o postavljanju pitanja Međunarodnom sudu pravde, sa kojim je pobrao sve albanske lovorike jer je odluka suda značila udaranje temelja kosovske nezavisnosti. Kumovsku titulu u Prištini zaradio je potom i izmeštanjem pregovora iz Ujedinjenih nacija u Evropsku uniju. Da li treba da ga podsećam i da su upravo u vreme Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Borisa Tadića i drugih satelita, postavljane granice između Srba i Srba.

Mogao bi i da nam pobroji koliko je to zemalja povuklo priznanje nezavisnosti tzv. Kosova dok je predsedavao Ujedinjenim nacijama. Ili ako je taj broj nula, kao što svi znamo, da nam navede bar jednu stvar koju je sa te pozicije uradio za Srbiju.

Ne treba ni da podsećamo ovog lažnog patriotu da je bio prokazan i u pravim međunarodnim aferama gde je otkriveno da je, dok je bio na vlasti u Srbiji, pred narodom glumio patriotu, ali da su na Zapadu bili mirni jer je bio zakleti igrač NATO pakta.

VUČIĆ NAPUSTIO ZGRADU VMA!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 18.11.2019. 08:24 - 18.11.2019. 08:33 Vraća se odmah radnim obavezama. Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen Zdravstveno stanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića je stabilno i pušten je kući posle lečenja na Vojno-medicinskoj akadimiji, prenose mediji. HITNO! STIGLI REZULTATI O STANJU PREDSEDNIKA SRBIJE!

 

Svet i dalje čeka odgovor za šta mu je osuđenik Patrik Ho uplatio 1,7 miliona dolara i šta je trebalo da učini za taj novac.

Isti taj Vuk Jeremić poznat širom planete kao poslovni partner raznoraznih belosvetskih kriminalaca, ni danas se ne libi, da bez imalo srama i ko zna za čije interese, optužuje sopstvenu zemlju da naoružava ISIS.

Na samom kraju, pitam Vuka Jeremića da li ima još neki đavo kome već nije prodao svoju dušu u nameri da diskredituje predsednika Vučića i ministra Stefanovića zarad svojih političkih poenčića i ličnih interesa." 

BONUS VIDEO: Vučić o Beogradu na vodi, kako je san postao stvarnost.