Aleksandar Mirković
Alo!
Aleksandar Mirković

Alo!

Aleksandar Mirković, Foto: Alo!

* Licemerstvo Dragana Đilasa 

* Pokušaj da se od siledžije napravi žrtva

* Zašto ne odgovara pitanje odakle mu bogatstvo

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković ocenio je da licemerstvo Dragana Đilasa danas dobija novu epizodu, "bednim pokušajem da se ponovo Aleksandar Vučić optuži za nešto sa čim nema apsolutno nikakve veze", kao i da pokušaj da se od siledžije napravi žrtva, neće pomoći Đilasu da objasni odakle mu bogatstvo.

"Kada se priča o pretnjama i nasilju, apsolutno osuđujemo svaki vid takvog ponašanja bez obzira o kome se radi i to je ključna razlika između nas i ekipe Đilas, Jeremić, Obradović i ostalih njihovih satrapa", naveo je Mirković, saopštio je GO SNS.

On kaže i da je perjanica propalog SzS i Đilasova desna ruka, Boško Obradović nasilje uveo kao program u politički život, prebijanjem novinarki, napadima na žene koje predstavljaju SNS i komandovanjem da se kamionom zgaze policajci koji su samo radili svoj posao.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Neverovatno je da Đilas zaboravlja da su na njegovim protestima nošena vešala, da su nakon jednog od njih sa motornim testerama divljali po zgradi RTS-a i maltretirali nedužne radnike i novinare. Metak u čelo, svilen gajtan, poziv da izaberemo banderu sa koje ćemo visiti terminologija je i ponuda njegovih sledbenika koji bi svakog ko ne misli kao oni ili podržava Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku, vrlo rado ovim ili sličnim metodama darovali", ističe Mirković.

On ocenjuje da je bedno da o nasilju i pretnjama priča čovek kome je prvi saradnik Željko Veselinović, upamćen po tome što je pozivao na silovanje i linč premijerke Ane Brnabić.

"Da ima malo sramote, Đilas bi se setio da je na svojim protestima protiv vlasti, fizički napao i studente, samo zato što su ga pitali zašto su njihovi roditelji ostali bez posla u vreme dok je on bio vlast", napominje Mirković.

 

Poručuje i da pokušaj da se od siledžije napravi žrtva, neće pomoći Draganu Đilasu da objasni kako je od 74.000 evra i tri propale firme iz Češke došao do toga da danas samo u nekretninama ima 25 miliona evra.

"Odgovoru na to pitanje smo sve bliži kao i danu izbora koji će još jednom pokazati da Beograd i Srbija žele Aleskandra Vučića i Srpsku naprednu stranku, ljude iza kojih stoji rezultat na svakom koraku, a ne Đilasa, Jeremića i Obradovića, propale političare željne samo fotelje i dodatnog bogaćenja", zaključio je Mirković.

SRPSKA PRESTONICA BELEŽI SVE VEĆI NAPREDAK Mirković: Beograd ima odgovornu vlast i prosečnu platu od 576 evra