Koštunica i Milošević
Ilustracija
Koštunica i Milošević

Ilustracija

Koštunica i Milošević, Foto: Ilustracija

- Nije rekao to - odbrusio je Čeda pa nastavio.

Vidovdan 

- Pitao me je, je l' znaš da je danas Vidovdan. Nisam znao da je Vidovdan, a nije znao ni Zoran, rekao sam mu kada sam se vratio. Nismo znali koji je dan, agonija je trajala danima. Bio je četvrtak, a od petka ne znam da li sam stavio kašiku u usta. On je rekao to više zbog sebe nego zbog nas. Kad je ušao u helikopter, tri su poletela, šta je pitao Koštunica Acu Tomića i Krgu kad su došli da mu kažu da su poletela tri helikoptera? Šta je pitao?

Slobodan Milošević

Printscreen

Slobodan Milošević, Foto: Printscreen

- Ne znam - kaže Marić.

- Je l' može to da se sruši? - dodao je Čeda rekavši da ih je Koštunica smenio posle toga.

- Svima je, osim Srbiji, odgovarao mrtav Milošević. I dobili su to. Umro je u Hagu, a onda su od njega napravili heroja. Zamislite da se to desilo te noći. Svi bi bili veliki pravednici. Šta ima da pitaš ko je hteo da ruši? Ko si ti da postavljaš pitanja državi? Eto kakvi mafijaši sad tu drže lekcije.

Zoran Đinđić

Tanjug

Zoran Đinđić, Foto: Tanjug

- Koštunica je obećao Džordžu Bušu da će Milošević biti izručen Hagu, a onda je Montgomeri pritiskao Đinđića. Đinđić je pitao Koštunicu šta da radi, a ovaj mu je odgovorio da radi ono što se mora - kaže Marić.

- Samo je pre toga Koštunica odgovorio preko naše ambasade u Vašingtonu, da nije on nadležan za hapšenje. Da on ima nadležnost nad Vojskom, a da nad policijom ima srpska vlada. Obećao je, a ništa nije rekao, pa je Protić iz Vašingtona javio šta se tamo zapravo desilo.

Komentari (1)

Bane

17.05.2020 19:55

Odjednom se skupio najveći ološ u Srbiji: djindjić, koštunica, čeda, protić...