MILOŠ VUČEVIĆ "Ne dozvoljavam da opskurni likovi lažu građane Srbije"

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Miloš Vučević, izjavio je da razume sa Borir Tadić, Marinika Tepić i njihova ekipa "međusobno lažu i varaju", ali da ne dozvoljavam da ti "opskurni politički likovi lažu građane Srbije".

Miloš Vučević
Miloš Vučević, Foto: Grad Novi Sad

- Sve što su rekli dovodeći u vezu aktuelnu vlast sa izvozom oružja u Azerbejdžan, Jermeniju i Gruziju, je notorna laž! I to je dokumentovano notorna laž. To potvrđuje Zaključak Vlade Srbije od 24. maja 2012. godine. Dok je taj isti Boris Tadić bio predsednik države, Vlada na čijem čelu je bio Mirko Cvetković, donosi „Zaključak na predlog tadašnjeg ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, da je saglasna sa tim ministarctvom da se izvozi oružje za potrebe državnih organa Jermenije“ - kaže Miloš Vučević.

izveštaj
izveštaj, Foto: Privatna arhiva

 - I nema tu šta da se doda, niti oduzme. To je bila zvanična odluke Vlade Srbije kojom je sa Andrićevog venca upravljao direktno Boris Tadić. I mogu sad da pokušaju da se peru kakvim god lažima, činjenica je da su oni omogućili izvoz oružja, i to odlazeći sa vlasti. Građani Srbije moraju da znaju da je to omogućila banda žutih lopova, navodi se u saopštenju.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi