Vojislav Šešelj
printskrin
Vojislav Šešelj

printskrin

Vojislav Šešelj, Foto: printskrin

- Milo Đukanović, u najužem krugu svojih pristalica razmatra finansiranje ubistva predsednika Vučića. To je pouzdana informacija koju posedujem iz Crne Gore. On želi da isprovocira haos u Srbiji, i procena mu je dobra. Oni će tražiti ljude koji su malo poznati, neće angažovati crnogorske kriminalne strukture. Zamislite da neko želi da ubije Vučića. Nastao bi haos, odmah bi dobila nalog Zorana Mihajlović da preuzme vladu, Dačić ne bi smeo ništa da preduzme, jer bi ga odmah etiketirali da skupština na taj način nije legitimna - na šta je voditeljka reagovala da nije u redu pominjati političare koji nisu tu, a Šešelj je dodao: 

- Ona je najspososbnija, najodlučnija, najhrabrija i najnamazanija, ona bi to mogla da završi. Milo je opasan, želi to da postigne, ne znam koja je tačno suma, ali u pitanju su milioni evra koje će uložiti - rekao je Šešelj.  

Pročitajte još:

Komentari (3)

Pera

25.01.2021 16:25

U istoriji ne postoji veće lupetalo, ali on zna šta primitivni vole da čuju

Deki

25.01.2021 16:46

Od kad znam za sebe ovaj covek nikada nije bio covek,ulizica Miloseviću ulizica Vučiću i nikada svoj na svome!

googl

25.01.2021 21:55

Đukanović može biti samo maska,tj pokriće,za pravog naručioca..Ovaj put neću detaljnije..Kao što je bilo sa prisluškvanjem Vučića,A ja najavio,,,,