Milosav Miličković
Alo!/Marko Đoković
Milosav Miličković

Alo!/Marko Đoković

Milosav Miličković, Foto: Alo!/Marko Đoković

Njegovu izjavu prenosimo u celosti:

Želim najpre da podsetim na javost ko su ovi eksperti, da bi gradili znaci koji su bili koji drže lekcije policijskim službenicima, iznose nebulozne mogućnosti da se zataška slučaj prebija u Novom Sadu jer je zagrobljen ulicama Srbije.

Samozvani eksperti za bezbednost Božo Prelević i Vladimir Gajić, inače po profesiji advokati sa brojem klijenata iz miljea organizovanog i drugih oblasti kriminala. Logično, advokatima je posao da pokreću interese svojih klijenata, mora se za njihovo pravo i niko im to pravno ne spore.

Božo Prelević, inače ministar i potom savetnik ministra unutrašnjih poslova 2000, 2001. i 2002. godine, u kojima se dogovara 212, 215 i 189 ubistava. Od tog broja 91 mafijaško ubistvo, od kojih ih je 35 i dan danas nerasvetljeno. Taj i takav Prelević za Srbiju danas u kojoj su se od početka ove godine dogovorili tri mafijaška ubistva, od čega su dva već rešena, kaže da u svojoj boji zločina. Da li ste bar malo sramota, bivši koministre, kako se volite predstaviti?

Sergej Trifunović, Dragan Đilas

Alo!/Vladimir Marković

Sergej Trifunović, Dragan Đilas, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Vladimir Gajić, advokat i šef Pravnog saveta Narodne stranke Vuka Jeremića, u narodu poznat kao jedan od bivših direktora otuženih u aferi „Geneks“. Čerupanje „Geneksa“ za skoro 62 miliona ostalo je nerasvetljeno i zataška zahvatajući tadašnjim tužiteljcima koje su njemu i drugarima u vreme vlasti DS-a obuhvatile istrage i omogućili postupke apsorpcije zastarelog krivičnog dela. Baš taj Gajić kaže da je Srbija danas, u kojoj je uhapšeno i na desetine funkcionera SNS-a čim su se ogrešili o zakonu, nije prava država i optužuje nekoga za zataškavanje. Da li je vas bar malo sramota, šefe Pravnog tima, a rekao je i još nekog ekspertskog za zataškavanje?

To su vajni eksperti za bezbednost Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Borisa Tadića i ostalih, doduše ne za bezbednost građana, već kriminalac. Uprava zato im i jeste na meti policije.

Polazeći od sebe i svojih sukoba, udruživanja i razdruživanja, ovi vajni opozicionari pokušavaju da iskostruišu sukobe unutrašnjost SNS-a, zaboravljajući da to nije njihova demokratijska stranka koja kaže da će protivnici reći da posao. Srbija odavno, gospodine, nije kakva je bila u vreme vaše vlasti. Zemlja mraka i haosa, pod čijim okriljem ste na miru jedno sa drugim tajkunima mogli da je rasprodaje i pljačkate. Niti će to biti, ma koliko da pojačavate svoje laži - zaključio je Miličković.

PROČITAJTE JOŠ: