NEISCRPNA SNAGA Milica je njegova talija, a Danilo ponos: Vučićeva deca podržala oca i poslala gromovitu poruku, kada je budete pročitali, biće vam sve jasno!

Uz osmeh objašnjavaju da ih mnogi nisu prepoznali, te da im mediji nisu ni prilazili

 

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Alo!/Ognjen Radošević

Uz legendarne pesme rok grupe Riblja čorba uživala su i deca predsednika Srbije Aleksandra Vučića Danilo i Milica, na koju smo slučajno naleteli u gužvi na platou ispred Narodne Skupštine.

Ni po čemu se nisu razlikovali od svojih vršnjaka koji su bili na skupu ispred parlamenta. Iza gomile transparenata sa likom njihovog oca malo ko je i primetio da su naslednici predsednika Srbije na platou ispred Skupštine.

Uz osmeh objašnjavaju da ih mnogi nisu prepoznali, te da im mediji nisu ni prilazili. Sa novinarima Srpskog telegrafa ljubazno su se pozdravili i objasnili da su na skup "Budućnost Srbije" došli kako bi pomogli da se u svet pošalje slika jedinstva države.

- Došli smo da podržimo oca i ovaj veličanstveni skup, koji pokazuje da normalna i pristojna Srbija uvek pobeđuje. Ovde se promovišu porodične vrednosti, ljubav prema državi i jedinstvo, a ne nasilje, kao što je opozicija pokušala da nametne u prethodnom periodu - kaže Danilo Vučć.

Milica, koja je uvek uz Vučića kada izlazi na birališta i za koju predsednik s ponosom kaže da je njegova talija, nasmejana kaže da se slaže sa onim što je rekao njen brat.

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi