Milena Ivanović
Alo / Dejan Briza
Milena Ivanović

Alo / Dejan Briza

Milena Ivanović, Foto: Alo / Dejan Briza

Milena Ivanović, supruga Olivera Ivanovića, ubijenog lidera inicijative SDP, pozitivna je na koronavirus, saznaje „Alo!“ iz dobro obaveštenih izvora. Prema rečima naših sagovornika, ona se sada nalazi u kućnoj izolaciji i čeka kontrolni test. 

Pročitajte još:

- Milena je oko nedelju dana bila u bolnici, imala je početak upale pluća. Međutim, to je ubrzo sanirano i ona je otpuštena iz bolnice - navode naši izvori i dodaju da je nakon toga Ivanovićeva otpuštena na kućno lečenje.

Milena Ivanović

Alo / Dejan Briza

Milena Ivanović , Foto: Alo / Dejan Briza

- Ona se sada dobro oseća, oporavlja se. U izolaciji je i čeka kontrolni test. Nada se da će ubrzo biti negativna i da će uspešno prebroditi ove zdravstvene probleme - ističu naši izvori. Ivanovićeva juče nije želela da daje izjave za medije.

Maja Gojković

Alo.rs

Maja Gojković, Foto: Alo.rs

Na koronavirus pozitivna je i Maja Gojković, predsednica Skupštine Srbije, koja se danima nalazi u Infektivnoj klinici, a kako „Alo!“ saznaje, uspešno se oporavlja.

- Gojkovićeva se svakog dana oseća sve bolje, tako da se očekuje i njeno skoro otpuštanje iz bolnice - navode naši dobro obavešteni izvori.

Podsetimo, mediji su pisali da je i Čedomir Jovanović, lider LDP-a, krajem juna primljen u bolnicu zbog upale pluća i sumnje na koronavirus. On se danima nalazi u Infektivnoj klinici, a supruga Jelena prenela je njegovu poruku na Fejsbuku.

Čedomir Jovanović

Tanjug

Čedomir Jovanović, Foto: Tanjug

- On sada ne može da vam odgovori za svu pažnju i brigu onako kako želi i kako vi zaslužujete. Ipak, preko osoblja Infektivne klinike po podne mi je poslao dve rečenice: „Čuvajte se svi. Odustaću nikad!“ - dodala je Jovanovićeva supruga. 

Preporučujemo:

 

Komentari (1)

Ona

05.07.2020 14:32

Je vanbracna supruga, i ne preziva se Ivanovic. Brz oporavak svima pa i njoj.