Milan Lađević
Printskrin
Milan Lađević

Printskrin

Milan Lađević, Foto: Printskrin

* U jutarnjem programu televizije Pink glavna tema je bio skandal koji od juče trese zemlju

* Aleksandar Vučić i njegova porodica glavna su meta operacije koja za cilj ima rušenje predsednika Srbije 

* U celu akciju uključeni su kako faktori spolja tako i iznutra

Novinari Krika spopali su nasred ulice i uhodili sve do ulaza u zgradu Milicu Andrić, nevenčanu suprugu Predraga Malog, rođenog brata ministra finansija Siniše Malog, koja je u kolicima gurala njihovu šestomesečnu bebu.

Na taj način pokušavali su da dobiju materijal za priču protiv Vučićevih najbližih saradnika, konkretno brata Siniše Malog, ministra finansija Srbije.

Presreo Unu Mali

printskrin

Presreo Unu Mali, Foto: printskrin

Jureći za pričom koja treba da ocrni Malog i Vučićeve najbliže saradnike, istraživač Krika je nasred ulice i na prepad zaustavio majku koja gura kolica, ispitivao je, a potom i pratio do haustoru, do samog ulaza u zgradu, što su snimile sigurnosne kamere.

Pročitajte još:

 

Ono što posebno intrigira jeste da je portal Krik pustio priču o Predragu Malom, a portal Javno.rs o sinu predsednika Danilu Vučiću isti dan kad je u listu Srpski telegraf i na njihovom portalu objavljen tekst "BIA otkrila plan o slomu Vučića", u kom su najavljen žešći udar na familiju predsednika i njegove najbliže saradnike.

Urednik Srpskog telegrafa gostovao je ovog jutra na televiziji Pink gde je otkrio pozadinu celog slučaja proganjanja jedne majke i njene bebe.

- Ovo se nikada u novinarstvu nije dešavalo. Čovek je presretao ženu na ulici i pitao: "Je l' ste vi majka?". Ja razumem razna pisanja medija, ali ovakvo ponašanje je nedopustivo. Nije problem da se piše o Siniši Malom, Predragu Malom, Aleksandru Vučiću, ali ako o tome postoji javni interes. Ovo što se radi je nenormalno, za to uhođenje je predviđena kazna zatvora. Milica i Una nisu javne ličnosti, a moram da napomenem da se portal Krik finansira sredstvima iz Evropske Unije. Da li se oni zalažu za ovakvu slobodu medija? Nemojte da uhodite ljude i napadate porodicu koja nema veze sa politikom. Ovo ne sme da se radi, mi ćemo kroz 24 sata objaviti identitet ovog momka - rekao je Milan Lađević, glavni i odgovorni urednik Srpskog telegrafa.

Milan Lađević

Printskrin

Milan Lađević, Foto: Printskrin

- Sama reč omča govori da stežu omču oko Vučića. Njemu ne mogu ništa da nađu pa mu napadaju brata. Je l' njegov brat ukrao nešto, učestvovao u nekim malverzacijama? Pa podnesite krivične prijave onda! Čovek koji treba da rešava bitna državna pitanja proživljava konstantan pritisak na svoju porodicu. To bre nije normalno! Ovo je prešlo svaku granicu! - kazao je Lađević.

Bonus video

Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!