Dragan Đilas
Alo!/Marko Metlaš
Dragan Đilas, Foto: Alo!/Marko Metlaš

- Mi koji smo sa druge strane, uvek moramo da odgovaramo pristojnošću, argumentima i prihvatanjem da nas vređaju - rekao je Đilas gostujući na poznatoj "slobodarskoj" televiziji N1.

Petrović: Bastać prebacio petinu opštinskog budžeta jednoj privatnoj firmi?!

Luka Petrović, član Predsednišva Srpske napredne stranke i predsednik opštinskog odbora SNS Stari Grad izjavio je da je "predsednik gradske opštine Stari Grad Marko Bastać pre dva dana zaključio novi ugovor sa firmom Kodeks trejd o iznajmljivanju radne snage za iznos od 50 miliona dinara".

U snimku koji je dostupan javnosti, podseća se na pisanje medija da je Đilas krajem 2014. godine bio osumnjičen za porodično nasilje, kada je navodno pred ćerkom napao svoju suprugu, a potom i fizički nasrnuo na tasta.

Pročitajte još:

Takođe, građani mogu videti i snimak Đilasovog gostovanja u jednoj radio emisiji kada je voditeljki agresivnim tonom rekao da "spusti ruku i da mu ne maše jer ga to nervira".

Sapunica se nastavlja! Boško Obradović PATOSIRAN! Napao ga kolega opozicionar!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 04.08.2019. 14:38 Da je opozicija u velikim problemima i da njeni lideri zbog konstantnog iznošenja lažnih obećanja gube podršku čak i od najbližih saradnika, poznat je scenario. Boško Obradović, Foto: Alo!/Petar marković Mesecima se prepucavaju putem medija i društvenih mreža, ne slažu se ni oko osnovnih pitanja, a situacija je svakim danom sve gora.

Podseća se i na pretnje koje je izrekao policajcu koji je obavljao svoju dužnost. Unoseći mu se u lice, Đilas ga je tada upitao šta će da radi kada se promeni vlast. I na kraju snimka, Đilas kao primer mladima i istinski predstavnik samoproglašene "elite" u Srbiji.

- Pi*ka li ti materina! Je*em ti mater pede*sku! - rekao je Đilas unuku Ivana Stambolića nakon protesta "Jedan od pet miliona", razmenjujući tako argumente sa izuzetnom "pristojnošću i prihvatanjem".

BONUS VIDEO: Emanuel Makron poleteo sa aerodroma i pozdravio se sa Vučićem!