Memorandum o saradnji SNS i liste "Tim za Šabac"

Gradski odbor SNS Šabac saopštio je da su predstavnici liste ”Aleksandar Vučić - Za našu decu” danas potpisali memorandum o zajedničkoj saradnji sa predstavnicima liste “Tim za Šabac” - Jelena Milošević.

Šabac
Šabac, Foto: print screen YouTube

Predsednik pokreta Zapadna Srbija, čija je lista nosila naziv "Tim za Šabac", Nemanja Pajić i predstavnici SNS postigli su dogovor o postizbornoj koaliciji, uz visok stepen saglasnosti o programskim cilJevima, čije će ostvarenje doprineti ubrzanom razvoju grada Šapca, dodaje se u saopštenju.

Dodaje se da će stabilna skupštinska većina, koju će u šabačkoj skupštini činiti SNS i Zapadna Srbija doprineti stvaranju širokog fronta koji će raditi za dobrobit Šapčana.

SNS poziva građane koji mogu da ostvare biračko pravo na mestima na kojima se glasanje ponavlja, da svojim izlaskom na izbore daju doprinos boljoj budućnosti Šapca i pomognu da se okonča izborni proces.

"SNS je već dva puta dobila najveće poverenje Šapčana. Neka tako bude i u subotu, kada ćemo po zatvaranju biračkih mesta konačno proslaviti izbornu pobedu", dodaje se u saopštenju.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi